Здравейте искам да ви попитам кое от двете Атв-та повече си заслужава?Поларис-а е 2006 година продават ми го на цена 6000лв.Има нови спортни амортисюри,спортен волан,игла,спортна ремусна генерация и нови гуми.Хондата е 2008 година нов внос от Америка,цената и е 7000лв.По нея има сменяно нови спортни амортисюри,спортна рама,игла,2 чифта нови гуми,спортни носачи,спортна ремусна генерация.Кое бихте ми препоръчали и ако може да ми кажете минуси и плюсове.Извинявам се ако съм объркал нещо защото не съм много запознат с Атв-тата
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Поларис Предатор 500 или Хонда TRX450
Свий
X
-
От: Поларис Предатор 500 или Хонда TRX450
предаторът не ми е удобен изобщо и не само на мен. някакси седалката така е направена, че те бута към резервоара. верно че е спортно атв, ама и други спортни съм карал и е доста различно. ходи карай и двете задължително и си прецени.
-
Така, първо трябва да се уточниш, къде ще го караш?Ако смяташ за оффроуд, мисля че предатора е по-удачното решение защото има задна скорост.По отношение на мощността хондата е по-добра, но ти трябва сам да си решиш! Успех с търсенето!
ПС: Преди 3 дни взех Kawasaki KFX 450R, 2008 за толкова колкото ти предлагат хондата, със задна скорост е и е много пъргаво..препоръчвам ти го!
Коментар
-
незнам какво карате вие аз имам поларис предатор 500 2006 година и атв-то е страшно бурзо и мощно може да се раз4ита на него във всеки един момент,но ти се преценяваи ти ще го караш и успех после да се похвалиш
Коментар
-
Според мен хондата е по добрия варянт.[B][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/images/icons/icon1.png[/IMG] [B]Купувам:[/B] [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119413"][COLOR=#000066]Купувам фарове за Yamaha Yfz 450[/COLOR][/URL] [/B]
Коментар
-
И аз съм за предатора, но за тия пари може да изментиш и някакво доста добро кфх700.
То има задна скорост, автоматик е, което според мен е по-доброто, и е приятно за каране
Поздрави и успех с покупката.Сузуки Витара 1.6 8V
Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16
Живеем не както искаме, а както можем !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар