Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново атв във форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ново атв във форума

Първоначално публикуван от Nikoleta95 Преглед на мнение
    Здравейте Искам да си взема АТВ - KAWASAKI KFX 700, но момчето, което го караше, му е "взело душата" и се притеснявам да не би да му е повредил двигателя. Може ли да има някакъв проблем ?
    Какво значи "взело душата"-падал ли е много,много карано,неподържано?Но както каза и колегата dand79 не е много скъп ремонтният комплект

Коментар

Абе хора ... какво ще рече не е скъп ремонтния комплект ? Що е то ремонтен комплект ? До колкото си спомням глава с клапани беше над 600 лв ? Това евтино ли е ? Изчакай , не се хвърляй на момента на най-евтиното АТВ което видиш , издебни пазара и хвани нещо запазено и поддържано като хората ... !!!
      Няма кал - Няма кеф !!!
      Suzuki Samurai LJ410 1984
      Suzuki LTZ400 2008
      Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от Г. Атанасов Преглед на мнение
        Абе хора ... какво ще рече не е скъп ремонтния комплект ? Що е то ремонтен комплект ? До колкото си спомням глава с клапани беше над 600 лв ? Това евтино ли е ? Изчакай , не се хвърляй на момента на най-евтиното АТВ което видиш , издебни пазара и хвани нещо запазено и поддържано като хората ... !!!
        Колега това че изглежда запазено и подържано не означава нищо. Аз си купих KFX 700 беше най - евтиния който се продаваше не много запазен но със горе долу добър вид и до момента нямам забележки само бензин сипвам оправих малко външния вид и мога да кажа че за момента не отсъпва по нищо на тези които бяха по 7-8 хиляди. Всичко е шанс

Поздрави В.василев.
        Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Атанасов не си прав! Моито го взех преди три години за 7х лева, когато вървяха по 12-13х. Карах го две години и изтропа двигателя, ремонта ми излезна около 400$. И ко стана накрая? Карам си ефтина моторетка с чисто нов двигател

Поздрави: Д. Попов

Коментар

Как става чисто нов двигател с 400 $ ми е много чудно /че и двуцилиндров/....Да ви дам и моя да го направите чисто нов за тази сума
            И от изтропал до изтропал двигател има голяма разлика....Какво ще рече изтропал ?
            Подлъгвате човека така и утре ще му стои като паметник тоя КФХ...
            SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Те тука се пишат разни магии дето нещо немога да ги разбера но както и да е , аз моя съвет го дадох , който каквото иска да слуша и да прави ...
              Няма кал - Няма кеф !!!
              Suzuki Samurai LJ410 1984
              Suzuki LTZ400 2008
              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Те тука се пишат разни магии дето нещо немога да ги разбера но както и да е , аз моя съвет го дадох , който каквото иска да слуша и да прави ...

Всичките ремонти по машината ми ги има тук във форума както и ценовото им изражение.
                Съвета ми към младежа е: ПО-добре пиле в ръката отколкото орел в небето! Явните дефекти и повреди се преглъщат по-лесно а и чуството, че не си се минал не е за подценяване

Д.Попов

Коментар

Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнение
                  Всичките ремонти по машината ми ги има тук във форума както и ценовото им изражение.
                  Съвета ми към младежа е: ПО-добре пиле в ръката отколкото орел в небето! Явните дефекти и повреди се преглъщат по-лесно а и чуството, че не си се минал не е за подценяване

Д.Попов

Подкрепям това мнение с 2 ръце в повечето случаи това което е видимо по-зле излиза по - добро не е логично но манталитета на българския търговец си е такъв. Някоя гробница се лъска до безобразие и се продава като идеална ,а в същност от нея нищо не става. Пак ти повтарям приятел всичко е шанс ако ти е писано да правиш и нова да вземеш пак ще стане нещо

Поздрави В.Василев
                  Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Напълно съм съгласен с venkata2!Много правилно казано.Поздрави

Коментар

400$ струва само коляновия вал,което е най слабото място на тези машини,гледай добре да не се нахендриш
                      Seat Alhambra TDI
                      Kawasaki KVF650
                      Honda CRF250X
                      Suzuki Vitara

Коментар

Не усещате ли, че леко се отклонявате от темата? Има си раздел за тия дискусии!

Коментар

Малко нови снимки
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pokerface157.jpg
Прегледи:1
Размер:272.9 КБ
ID:5306920Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pokerface188.jpg
Размер:232.2 КБ
ID:5306921

Коментар

Първоначално публикуван от nescafe Преглед на мнение
                            Малко нови снимки
                            [ATTACH=CONFIG]366403[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366404[/ATTACH]
                            Браво колега втората снимка много ме радва

Поздрави В.Василев

Коментар

Първоначално публикуван от venkata2 Преглед на мнение
                              Браво колега втората снимка много ме радва

Поздрави В.Василев
                              Радвам се!

Ето още 1 от връх Алексица Натиснете снимката за да я уголемите

Име:310997_281527418538990_100000452024878_1000022_260087578_n (1).jpg
Размер:70.0 КБ
ID:5310272

Коментар

Първата снимка много ми харесва! Браво, и продължавай все така
                                Последно редактирано от Crosser; 09-10-11, 19:34.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X