Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте искам да се консултирам с вас, за избор на АТВ.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте искам да се консултирам с вас, за избор на АТВ.

Аз съм на 15 год. и съм се запалил по АТВ-тата. Трябва ми работно АТВ 200,250 или 300 кубиково. Разполагам с около 3000 лв.Какво атв ще ми препоръчате, ще го използвам основно за Офроад.

От: Здравейте искам да се консултирам с вас, за избор на АТВ.

Първоначално публикуван от pres4o95 Преглед на мнение
    Аз съм на 15 год. и съм се запалил по АТВ-тата. Трябва ми работно АТВ 200,250 или 300 кубиково. Разполагам с около 3000 лв.Какво атв ще ми препоръчате, ще го използвам основно за Офроад.
    Толкова изписани теми , че няма накъде и пак същите въпроси на кого ще му отива най-много незнам си кое атв.
    1.Работно (какво разбираш под работно незнам,но разбирай че трябва да е 4х4 ако наистина знаеш какво говориш) - единственото истинско работно 300сс е Polaris и тези пари няма да ти стигнат до никъде.Просто на тези изисквания няма кой и как да ти угоди.Или подготви още 1000лв и си вземи работна Honda под 2004г или си купи първия срещнат китаец за 1500-2000лв.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Що бе - на това какво му е?

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
        Що бе - на това какво му е?
        Малко е воз-дърто но за тия пари наестина толкова.

Коментар

Аз също съм на 15 и ще си купувам атв 250цц или 300цц като за начинаещ някой китаец. Все пак новичко а и за тез пари трудно ще намериш японско атв в добро състояние.

Коментар

Първоначално публикуван от pres4o95 Преглед на мнение
            Аз също съм на 15 и ще си купувам атв 250цц или 300цц като за начинаещ някой китаец. Все пак новичко а и за тез пари трудно ще намериш японско атв в добро състояние.
            Аз ли не съм в ред или ти сам си отговаряш в собствената тема от името на друг човек ?
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Рядко пускам такива отговори но OMFG ** **
              Няма кал - Няма кеф !!!
              Suzuki Samurai LJ410 1984
              Suzuki LTZ400 2008
              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

хахахахахаха,тук нещо е грешно
                Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Малко е омотал темите, ама карай
                  Дарин 0897042636
                  ВАЗ 2105

Коментар

Здравейте! Нов съм във форума и досега само съм чел..Но реших да пиша в тази тема, да не отварям нова...Никога не съм карал атв, обаче съм зарибен от много време...Та мисля да си купувам чисто ново шинерай-че 250, но един мой приятел ми предлага някакви италиански баджо мисля че бяха...Нов внос били от италия незнам си кво...та исках само да ме посъветвате ново шин. ли да си взема или да ги разгледам тея италианските....Благодаря

Коментар

Лично мое мнение по добре Китаец от колкото Италянец всичко италянско е на много висока цена и частите са безбожноскъпи предпочитам китайско с части на кило отколкото при всяка повреда даме стяга сърцето за цената на часите.
                      Но все пак за всеки влак си има пътници.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko-87 Преглед на мнение
                        Лично мое мнение по добре Китаец от колкото Италянец всичко италянско е на много висока цена и частите са безбожноскъпи предпочитам китайско с части на кило отколкото при всяка повреда даме стяга сърцето за цената на часите.
                        Но все пак за всеки влак си има пътници.

Точно това си мислех и аз....че ще са скъпи частите, а и ще им искат много пари на тея италианските....И знам ли го предния собственик какви номера е правил и как го е гърчил....Аз го взимам предимно за разходки из гората...няма да ходя по локви калища и да скачам (поне в началото) Шинерей-чето си мисля че е идеалната машина за мен....

Коментар

Първоначално публикуван от boko84 Преглед на мнение
                          Точно това си мислех и аз....че ще са скъпи частите, а и ще им искат много пари на тея италианските....И знам ли го предния собственик какви номера е правил и как го е гърчил....Аз го взимам предимно за разходки из гората...няма да ходя по локви калища и да скачам (поне в началото) Шинерей-чето си мисля че е идеалната машина за мен....
                          Като за начало-супер.
                          И аз съм за китаеца в този случай поради причината че за италианското няма части в България кой знае колко , пък и някой дреболия да се счупи и да не я знаеш никой няма да може да ти помогне , защото хич не са известни.Взимай китайското като за начало и му пускай една обява и събирай пари да си донадиш за японско след някой месец Поне мое мнение ...
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Тъкмо се прибирам от една писта, в Аспарухово-Варна, където покарах няколко обиколки една Хонда300 TRX май беше може и да греша....Няма такъв кеф!!!! Никога не се бях качвал и това Хонде как катери баирите направо.....Абе страшна работа...Китайчето сигурно няма да рипа толкова, но пак ще дава яко кеф...Иначе питах за Хондата колко струва чисто нова....Казаха нещо от порядъка на 8000 лева!!!За мен това са адски много пари...Иначе към колегата Пейчев, ще си карам китаеца сигурно доста време, понеже го взимам на лизинг, а и немога да си позволя истинско атв....за жалост...поне за сега.

Коментар

аве отговорих в тази тема от моя акаунт по грешка обърках темите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X