Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВНИМАНИЕ КРАДЦИ!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: ВНИМАНИЕ КРАДЦИ!!!

Абе верно кофти нещо е саморазправата, ама знаете ли полицията кога ще свърши работа в случая. Най-много ако въобще се размърдат го намерят този да се окаже, че я е продал. Най-добре ако можеш да го намериш някак, все някой от габрово го познава, да отидеш и да си прибереш каската.
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Коментар

От: ВНИМАНИЕ КРАДЦИ!!!

Тоя /със зеления суичър/ само като го гледам на апаш ми мяза , а и не може да се отрече че и готина каска е свил.

Коментар

Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
        Нямам намерение за саморазправа просто нека всички да видят ,че рано или късно има видов ден.
        Водили сме диалог във фейсбука но не смятам да го публикувам.Нека всички които го познават да си имат едно на ум!
        Така бива. Не, че на мен в твоята ситуация няма да ми се иска да счупя главата на кардеца със същата каска, но ако стане така има голяма вероятност не той ами ти да трябва после да обясняваш в полицията.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Днес се обади бащата на Калоян Ташев и с най добри намерения ми каза ,че ако е знаел че каската е крадена никога нямало да я купи и бе готов да ни я върне веднага.Договорихме среща на която да ми предостави лицето от което е купена,защото мен то ме интересува тъй като има доста щети /от кражбата /да ни възстановява.
          Аз лично няма да се занимавам с него ,а ще го предоставя на родната полиция макар да знам че ще свърша по-добре работата си сам!
          Радвам се че срещам разбиране от колегите за което им БЛАГОДАРЯ!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kaskatami.jpg
Прегледи:2
Размер:72.0 КБ
ID:5226204На снимка момчета просто са в кадъра и не става дума за тях/не са те крадците/.Днес добиваме представа вече за нещата и баш хайдутина е на път да излезе!Моля да ме извинят и да ми окажат съдействие.

Коментар

От: До: ВНИМАНИЕ КРАДЦИ!!!

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
              А на нас ни гепиха крик тежащ 20кг в СЕЛО лазарово и там бяхме все ''наши хора''...
              И тревата беше 20 сантима

Е...го и лъвът

А з бех през цялото време там и как нищо не видех
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от kosio 534 Преглед на мнение
                Тоя /със зеления суичър/ само като го гледам на апаш ми мяза , а и не може да се отрече че и готина каска е свил.
                Верни има физиономия на такъв, но на втората снимка се вижда, че е с друга каска

Коментар

Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
                  Днес се обади бащата на Калоян Ташев и с най добри намерения ми каза ,че ако е знаел че каската е крадена никога нямало да я купи и бе готов да ни я върне веднага.Договорихме среща на която да ми предостави лицето от което е купена,защото мен то ме интересува тъй като има доста щети /от кражбата /да ни възстановява.
                  Аз лично няма да се занимавам с него ,а ще го предоставя на родната полиция макар да знам че ще свърша по-добре работата си сам!
                  Радвам се че срещам разбиране от колегите за което им БЛАГОДАРЯ!
                  Чуй ме добре. Не си оставяй магарето в калта. Продавач и купувач може да са дружки и да направят всичко възможно да те курдисат. Дай им кратък срок да оправят нещата и веднага на полицията. Не им вярвам ама са царе да се направят на мъже и да си го изкарат на кокошкари като тези в твоя случай.

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
                    Верни има физиономия на такъв, но на втората снимка се вижда, че е с друга каска
                    На втората снимка си е отново с въпросната каска !
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kaskata2.jpg
Прегледи:1
Размер:102.3 КБ
ID:5226345
                    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Надявам се всичко да се изясни и да разбереме и ние кой е хубавеца
                      SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Тромба питай и за едни ръкавици докато си говорите с тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalo Преглед на мнение
                          Тромба питай и за едни ръкавици докато си говорите с тях.
                          Аз търся и 2 чифта ръкавици,очила THOR с ролки,комплект шестограми на FORCE и обезщетение за създадените неудобства!

Коментар

От: До: ВНИМАНИЕ КРАДЦИ!!!

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                            И на Спас му чукнаха АТВто по същата схема. Преди месец

Отива да вземе клиента от Бензиностанцията(ония е пеша)
                            Кара го у тях в гаража. Тестово кръгче и газ ...
                            Вероятно някъде го е чакал бус...
                            здравейте, преди седмица и на мен ми се случи същото, човекът ме чакаше пеша , качи се да го пробва и от там на някакъв бус, ето и линка на обявата ако някой види нещо, все някъде ще го изкарат да го карат ............

(не е позволено да се пускат линкове към Мобиле)

Коментар

Добре де това е най-стария номер от над 10 години знам за такива случки ! Мотор,кола,атв се дава само срещу пари . Дава сумата кара,пробва след теста ако не му хареса парите се връщат , ако няма пари за какво да го пробва ясно е ,че само ти губи времето ............
                              Предпочитам да не продам от колкото да ми го откраднат ! В мото зоната през месец два някой изгаря на тази схема или му го крадът или пробващия пада с мотора затова само с парите напред.
                              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Грозни постъпки но все пак това е България

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X