Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВНИМАНИЕ КРАДЦИ!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ВНИМАНИЕ КРАДЦИ!!!

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
    Проблема не е само във външните хора, даже и когато има строг пропусквателен режим пак изчезват разни работи и то когато достъп са имали само хора с пропуски и баджове...
    Всеки път имам един и същ проблем, става панаир от състезателите да се молят да влезе този, онзи, гаджето му, жена му, свекърва и зълва и т.н.
    Няма никаква мярка и уважение, а после всички мънкат, че е изчезнало нещо...

П.П.

На втория Чалъндж ми изчезна пароструйката...щото бях услужил на някои състезатели...
    На всеки ще му е приятно да може да влезне в падока да разгледа машините от близо, докато все още са чисти и здрави. Например в Гърция на световният шампионат по Ендуро всеки един човек има право да се разходи в падока и да разгледа. Единственото ограждение е на тентите и пред камионите, където се ремонтират машините. Дори използваните гуми бяха оставили извън падока на поляната без никакъв надзор,но явно нямат проблем с кражбите. Май всичко опира до манталитета на човек( не твърдя, че само в България се краде, но явно тук е малко по-зле ситуацията щом даваш на някой пароструйката си да я ползва и тя след това изчезва).
    [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Моля да ме извинят състезателите, но според мен крадците са между самите Вас. В Троян няма такива нагли и гладни крадци, че да отидат в горе-долу охраняван падок и пред сума ти и народ, който не познават кой какъв е и от какво да се пазят да вземат ключове, водоструйка, ръкавици и какво ли не. Това е по-лесно да се направи от човек, който знае кое на кой е и лесно може да го скрие (в неговите си багажи).

Коментар

[QUOTE=bulhomes;1151861]Моля да ме извинят състезателите, но според мен крадците са между самите Вас. В Троян няма такива нагли и гладни крадци, че да отидат в горе-долу охраняван падок и пред сума ти и народ, който не познават кой какъв е и от какво да се пазят да вземат ключове, водоструйка, ръкавици и какво ли не. Това е по-лесно да се направи от човек, който знае кое на кой е и лесно може да го скрие (в неговите си багажи).[/Q

За съжаление в Севлиево и миналата година на ,и тази на световното и сега на РШампионат има подобни случаи.Никой не обвинява никой само споделяме какво се е случило за да се предпазят колегите.
        Крадците не крадат защото са гладни и нагли а заради самата тръпка предполагам и защото са си ГАДНИ КРАДЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Това потвърждава твърденията ми, че най вероятно крадеца е между самите Вас.

Коментар

Ами като ги забележим ,че крадат, да не дремем и да гледаме как го правят, ами да реагираме по някакъв начин.Е, верно, ако те са много, да бягаме ,ако са малко, да се съпротивляваме по всички възможни начини или ако сме повече от тях, да не гледаме като сеирджии, а да им се нахвърлим като хуни и дето се казва и до "линч"да стигнем.Да, има и културни крадци ,ама значи ли ,че културно трябва да им се репчим.Така мисля аз,"крадеца" на дребно.Като гледам,обаче какво става по света започвам да се замислям(ако изобщо е мисъл в главата ми) кой съм аз и за какво се боря.Потомък на "хайдутин"-каква мръсна дума, нали?

Коментар

От: До: ВНИМАНИЕ КРАДЦИ!!!

Вината си е само наша защото всеки гледа само него си.И никой не го интересува и какво става после? Всичко за наша сметка.

Коментар

От: ВНИМАНИЕ КРАДЦИ!!!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kaskatami.jpg
Прегледи:2
Размер:72.0 КБ
ID:5225539Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kaskata2.jpg
Прегледи:1
Размер:117.1 КБ
ID:5225540
                Рано или късно нещата си излизат :
                Докато се рови из фейсбука Марти откри снимки на каската си в профил на човек от Габрово ,който не може да даде логично обяснение откъде я има .Снимките са правени на OMV Габрово и предполагам върху мотора на новия собственик.
                Моля този ,който притежава каската да ми звънне и да ми посочи човека който му я е продал аз вече знам кой е собственик в момента и му давам 2 дни време да ми звънне тъй като в сряда ще се видим лично!!!

0888 65 20 30 Георги

ето малко снимки да не мислите че става дума за грешка

Име:IMG_2341.jpg
Размер:227.7 КБ
ID:5225555Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01689.jpg
Прегледи:2
Размер:175.5 КБ
ID:5225558

Име:IMG_2340.jpg
Размер:215.7 КБ
ID:5225556Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CIMG8814.jpg
Размер:145.8 КБ
ID:5225554
                Последно редактирано от TROMBA; 07-11-10, 19:39.

Коментар

Име:de2.jpg
Размер:94.9 КБ
ID:5225574Натиснете снимката за да я уголемите

Име:de9.jpg
Размер:149.6 КБ
ID:5225573

oщe снимки от 2009

Коментар

Много са му два дни!Почвай го веднага...
                    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Тоя жив ли е още ???

Коментар

Не разбрах едно нещо. Този от първата снимка я е откраднал или някой му я е продал ?
                        Дарин 0897042636
                        ВАЗ 2105

Коментар

Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнение
                          Не разбрах едно нещо. Този от първата снимка я е откраднал или някой му я е продал ?
                          каската в момента се ползва от Калоян Ташев/според профила във фейсбук/не знам дали е на снимката но след като каската е на масата?????????????

Коментар

Две неща ме притесняват в цялата история:
                            1. "Марти откри снимки на каската си в профил на човек от Габрово ,който не може да даде логично обяснение откъде я има" - това предполага, че сте се свързали с него и сте го питали.
                            2.
                            2.1. "Моля този ,който притежава каската да ми звънне и да ми посочи човека който му я е продал аз вече знам кой е собственик в момента..."
                            2.2. "каската в момента се ползва от Калоян Ташев/според профила във фейсбук/не знам дали е на снимката но след като каската е на масата?????????????"
                            - това пък предполага, че хич и не сте се чували.
                            От 2.1. излиза, че му отправяш предупреждения във форума, което не означава, че той изобщо чете форума, за да ти отговори.

Моя съвет:
                            Ако си обявил кражбата в полицията им се обади и им обясни къде и при кого си видял каската си. Те ще се задействат - вярвай ми.
                            Ако не си обявил кражбата и нямаш намерение да я обявяваш - пишеш му на човека във facebook и му казваш, че му даваш 2 дена срок да ди върне каската и да ти каже кой я е откраднал/продал (ако той я е откраднал няма да си признае, но нямаш голям избор), защото вече си подал жалба в полицията и ако не иска да ... сещаш се.

Всяка форма на саморазправа може да ти навлече един куп неприятности.
                            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                              Две неща ме притесняват в цялата история:
                              1. "Марти откри снимки на каската си в профил на човек от Габрово ,който не може да даде логично обяснение откъде я има" - това предполага, че сте се свързали с него и сте го питали.
                              2.
                              2.1. "Моля този ,който притежава каската да ми звънне и да ми посочи човека който му я е продал аз вече знам кой е собственик в момента..."
                              2.2. "каската в момента се ползва от Калоян Ташев/според профила във фейсбук/не знам дали е на снимката но след като каската е на масата?????????????"
                              - това пък предполага, че хич и не сте се чували.
                              От 2.1. излиза, че му отправяш предупреждения във форума, което не означава, че той изобщо чете форума, за да ти отговори.

Моя съвет:
                              Ако си обявил кражбата в полицията им се обади и им обясни къде и при кого си видял каската си. Те ще се задействат - вярвай ми.
                              Ако не си обявил кражбата и нямаш намерение да я обявяваш - пишеш му на човека във facebook и му казваш, че му даваш 2 дена срок да ди върне каската и да ти каже кой я е откраднал/продал (ако той я е откраднал няма да си признае, но нямаш голям избор), защото вече си подал жалба в полицията и ако не иска да ... сещаш се.

Всяка форма на саморазправа може да ти навлече един куп неприятности.
                              Нямам намерение за саморазправа просто нека всички да видят ,че рано или късно има видов ден.
                              Водили сме диалог във фейсбука но не смятам да го публикувам.Нека всички които го познават да си имат едно на ум!

Коментар

Кофти е да ти откраднат нещо...каквото и да е то.Понеже каската се намира в него е нормално да е под прицел.
                                "Много са му два дни!Почвай го веднага..." такива публикации от воле...хмхмхмхм с извинение.Човека е откупил каската...мисля,че е очеВАдно за хората,които имат фейсебук и решат да поразгледат профила на въпросния.Доколкото виждам датата на издаване на тази публикация,каската не е открадната онзи ден или преди месец.
                                Не се заяждам с никой,просто не бързайте с етикета виновен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X