Знаех си, че ATV-тата са за уравновесени хора.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
75 годишна бабка падна с ATV
Свий
X
-
До: 75 годишна бабка падна с ATV
Ми така е, мога ли да не се съглася с полицайПървоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнениене е така според мен, иска се бая кураж на тез години да се качиш на атв.Майка ми на колело не се качва даже.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнениеМи така е, мога ли да не се съглася с полицай
ей ще ме умориш бе
Коментар
-
Нали няма възрастова граница за да караш АТВПървоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
ей ще ме умориш бе

Дано се оправи бабето желая и го от сърце.......и може да го поканете на едно състезание да раздаде шампанското. 

Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 20-08-09, 23:59.Цветан Петров
"4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
0888865583
Коментар
-
Ще се оправи. Понатъртила се е малко, но е добре. Между другото тя е от рокерско семейство. Мъжът и на 76 години кара скутер, защото баща му не му разрешава да си вземе голям мотор като неговият
.
Абе това е пълна трагедия. Може ли на тези години, да изживяват втора младост. Незнам техните деца защо са позволили да се правят на рокери самоубийци. Ами ако е блъснала човек ?
На тези години с тези реакции, само на люлеещ стол и плетката, а дядото в кръчмата.
Коментар
-
Жоро позволими да не се съглася напълно с теб, за реакциите да, но за тръпката НЕ. И това може да не е втора младост а трети побиртетПървоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнениеЩе се оправи. Понатъртила се е малко, но е добре. Между другото тя е от рокерско семейство. Мъжът и на 76 години кара скутер, защото баща му не му разрешава да си вземе голям мотор като неговият
.
Абе това е пълна трагедия. Може ли на тези години, да изживяват втора младост. Незнам техните деца защо са позволили да се правят на рокери самоубийци. Ами ако е блъснала човек ?
На тези години с тези реакции, само на люлеещ стол и плетката, а дядото в кръчмата.
Въпрос на усещане ......тръпка!Цветан Петров
"4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
0888865583
Коментар
-
ДА, но това не е тръпка, а незнание, колко опасна може да е такава машина. ATV- тата са доста опасни и кофти за управление, въпреки лафа че са за неуспели мотористи.Първоначално публикуван от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ) Преглед на мнениеЖоро позволими да не се съглася напълно с теб, за реакциите да, но за тръпката НЕ. И това може да не е втора младост а трети побиртет
Въпрос на усещане ......тръпка!
Коментар
-
Да прав си , но му прави чест на бабето , че се е опитало...а ако нямаше тръпката сега сигурно ще гледа някоя сапунка.....и нямаше да е в болница.Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнениеДА, но това не е тръпка, а незнание, колко опасна може да е такава машина. ATV- тата са доста опасни и кофти за управление, въпреки лафа че са за неуспели мотористи.Цветан Петров
"4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
0888865583
Коментар
-
Ето че грешката пак е в контрола -не са ограничили палеца за газта на бабатаПървоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение...Между другото тя е от рокерско семейство. Мъжът и на 76 години кара скутер, защото баща му не му разрешава да си вземе голям мотор като неговият
.
...
!
Надявам се да не е пострадала тежко и бързо да се оправи!!!0+,Bombardier DS650,Discovery II.
Коментар
-
да бе то бабето чувало за ограничаване на гастаПървоначално публикуван от keeway Преглед на мнениеЕто че грешката пак е в контрола -не са ограничили палеца за газта на бабата
!
Надявам се да не е пострадала тежко и бързо да се оправи!!!
Човек колкото и добре да живеее накрая се жени
Коментар
-
Да те види човек след години, като одъртееш, какви ще ги приказваш ...Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение... Абе това е пълна трагедия. Може ли на тези години, да изживяват втора младост. ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Готов съм да залагамПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеДа те види човек след години, като одъртееш, какви ще ги приказваш ...

Цветан Петров
"4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
0888865583
Коментар
-
Ами чесно да си кажа и аз незнам. Ама предполагам, че няма да карам мотор. А съм почти на 100% сигурен, че няма да доживея орлови години.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеДа те види човек след години, като одъртееш, какви ще ги приказваш ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар