Обява

Свий
Няма добавени обяви.

75 годишна бабка падна с ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 75 годишна бабка падна с ATV

Знаех си, че ATV-тата са за уравновесени хора.
    http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=137943

До: 75 годишна бабка падна с ATV

не е така според мен, иска се бая кураж на тез години да се качиш на атв.Майка ми на колело не се качва даже.

Коментар

Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
      не е така според мен, иска се бая кураж на тез години да се качиш на атв.Майка ми на колело не се качва даже.
      Ми така е, мога ли да не се съглася с полицай

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
        Ми така е, мога ли да не се съглася с полицай

ей ще ме умориш бе
        EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Бабката атв кара на 70 години

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение

ей ще ме умориш бе
            Нали няма възрастова граница за да караш АТВ Дано се оправи бабето желая и го от сърце.......и може да го поканете на едно състезание да раздаде шампанското.
            Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 20-08-09, 23:59.
            Цветан Петров
            "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
            0888865583

Коментар

Ще се оправи. Понатъртила се е малко, но е добре. Между другото тя е от рокерско семейство. Мъжът и на 76 години кара скутер, защото баща му не му разрешава да си вземе голям мотор като неговият .
              Абе това е пълна трагедия. Може ли на тези години, да изживяват втора младост. Незнам техните деца защо са позволили да се правят на рокери самоубийци. Ами ако е блъснала човек ?
              На тези години с тези реакции, само на люлеещ стол и плетката, а дядото в кръчмата.

Коментар

Ще се оправи. Понатъртила се е малко, но е добре. Между другото тя е от рокерско семейство. Мъжът и на 76 години кара скутер, защото баща му не му разрешава да си вземе голям мотор като неговият .
                Абе това е пълна трагедия. Може ли на тези години, да изживяват втора младост. Незнам техните деца защо са позволили да се правят на рокери самоубийци. Ами ако е блъснала човек ?
                На тези години с тези реакции, само на люлеещ стол и плетката, а дядото в кръчмата.
                Жоро позволими да не се съглася напълно с теб, за реакциите да, но за тръпката НЕ. И това може да не е втора младост а трети побиртет
                Въпрос на усещане ......тръпка!
                Цветан Петров
                "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                0888865583

Коментар

Първоначално публикуван от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ) Преглед на мнение
                  Жоро позволими да не се съглася напълно с теб, за реакциите да, но за тръпката НЕ. И това може да не е втора младост а трети побиртет
                  Въпрос на усещане ......тръпка!
                  ДА, но това не е тръпка, а незнание, колко опасна може да е такава машина. ATV- тата са доста опасни и кофти за управление, въпреки лафа че са за неуспели мотористи.

Коментар

ДА, но това не е тръпка, а незнание, колко опасна може да е такава машина. ATV- тата са доста опасни и кофти за управление, въпреки лафа че са за неуспели мотористи.
                    Да прав си , но му прави чест на бабето , че се е опитало...а ако нямаше тръпката сега сигурно ще гледа някоя сапунка.....и нямаше да е в болница.
                    Цветан Петров
                    "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                    0888865583

Коментар

...Между другото тя е от рокерско семейство. Мъжът и на 76 години кара скутер, защото баща му не му разрешава да си вземе голям мотор като неговият .
                      ...
                      Ето че грешката пак е в контрола -не са ограничили палеца за газта на бабата!
                      Надявам се да не е пострадала тежко и бързо да се оправи!!!
                      0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
                        Ето че грешката пак е в контрола -не са ограничили палеца за газта на бабата!
                        Надявам се да не е пострадала тежко и бързо да се оправи!!!
                        да бе то бабето чувало за ограничаване на гаста
                        Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

... Абе това е пълна трагедия. Може ли на тези години, да изживяват втора младост. ...
                          Да те види човек след години, като одъртееш, какви ще ги приказваш ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Готов съм да залагам
                            Цветан Петров
                            "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                            0888865583

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Ами чесно да си кажа и аз незнам. Ама предполагам, че няма да карам мотор. А съм почти на 100% сигурен, че няма да доживея орлови години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X