Очаквайте скоро..Говори се,че вече е излязъл в щатите.Можем само да чакаме и тук да се появи.Ето го и трейлъра. http://www.youtube.com/watch?v=5Z3t6cTNA1Y
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хуевос 11
Свий
X
-
До: HUEVOS 11
Първоначално публикуван от humvy Преглед на мнениеИзлиза на 1 декември.
Коментар
-
http://www.torrentreactor.net/torren...Finn-PVRip-mpg
От тука може да изтеглите huevos 10
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение...няма такива измислици като разработка на двигателя.
Тоя с ренегада к'ви чудеса прави?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеИма, ама само в България. Аз също не робувам на това твърдение.
Тоя с ренегада к'ви чудеса прави?
На края на филма има малко откъси от издънки...всичко е яки тренировки...по цял ден...направо си им е професията на тях това
Коментар
-
Е със сигорност не са направили задно салто от първия път.Наистина сичко е много тренировки и доста контузии защото се пак си доста опасен спорт,не малко пъти е доказвано.Ако и ние имахме тея ресурси да тренираме така да не кажа силна дума ама можеби щяхме да искараме доста добри състезатели.Се пак Българите сме си луди глави.
Коментар
-
имам едно предложение, а именно да вземем да си го поръчаме двд-то и да си го платим на партия 10 човека да се саберем, напрво без пари ще ни излезе, а иначе ще чакаме доста, миналия 10 пореден се пови тук с месеци закъснение, ако някой има възможност да о поръча аз учствам
Коментар
-
Да обаче секи път да търчиш да зимаш филма от някой колега за да покажеш на твои приятел даден кадър малко ще е кофти.Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениеимам едно предложение, а именно да вземем да си го поръчаме двд-то и да си го платим на партия 10 човека да се саберем, напрво без пари ще ни излезе, а иначе ще чакаме доста, миналия 10 пореден се пови тук с месеци закъснение, ако някой има възможност да о поръча аз учствам
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар