Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С или без регистрация?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С или без регистрация?

Здравейте,

Най-накрая се мераклисах да си купя АТВ.
    Предлагат ми едното да се регистрира с номер, а другото без номер. Разликата в цената е 500лв. Кое ще препоръчате да взема?

До: С или без регистрация?

Полицайте са гладни та свят им се вие. Да не дадеш 500 лева за почерпка ,пак толкова за акт и после да си платиш регистрацията. Помисли и реши.

Коментар

идеята е да карам из горЪтЪ, а не по асфалта.
      преглед, данък, застраховка като за мотор ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
        Полицайте са гладни та свят им се вие. Да не дадеш 500 лева за почерпка ,пак толкова за акт и после да си платиш регистрацията. Помисли и реши.
        По пътя и в гората или само в гората ?
        [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

идеята ми е да карам из горЪтЪ.
          преглед, данък и застраховка като за мотор ли са?

Коментар

ако ще и 5 метра асвалт да имаш пак ще те барнат ! толкова долни полицаи само в България има ! вземи го с регистрация , че после да не се оглеждаш като заек за 50 метра асвалт ... се некой път ще се случи да не ти се размине и ще те засърби ... пък и недай си боже стане нещо на пътя ако ще и някой селяк да те блъсне в спряло положение виновния ще си ТИ ! в Добрич ни дебнат и по 3то класните пътища дето минаваме ... и то не както трябва , с патрулката на пътя , ами в некой отбивка и полицая седи и чака да те мерне .... пъхне се в колата и баш пред нас я изкара .... предната седмица 1 изяде акта ... че и едвам спря можеше да го помете с АТВ-то (Brute Force)
            Няма кал - Няма кеф !!!
            Suzuki Samurai LJ410 1984
            Suzuki LTZ400 2008
            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Аз избрах без и не съжалявам, няма данъци няма глупости а и не ми се е налагало чак толкова да имам регистрация. А и спестих някой лев за което не съжалявам, оползотворих ги за други по-важни работи.
              Естествено ако беше на същата цена бих я взел, но до сега не съм имал нужда от нея (а и нямах книжка до скоро и още по-голяма набутка става).

Коментар

По добре си вържи гащите,защото нещата непрекъснато се затягат и 500 лв не си струват риска.
                Както казва колегата от по горния пост ,все пак преминаваш от време на време пътища,ами да не дава господ се слчи точно там, проблем птп с теб или твой авер да речем,без гражданска тия 500 лв ще ти се видят капка в морето.
                Според мен бъди разумен и отцени правилно риска дали си струва

Коментар

Тая тема колко е дъвкана, но в крайна сметка не можа да се стигне до крайна заключение или в крайна сметка ти си решаваш- искаш ли всичко да ти е точно, къде ще караш, или ли риск за времето от асфалта до гората да те хванат куките, спира ли ти се на стоп палка, можеш ли да караш толква добре, че да им избягаш, ще чувстваш ли дискомфорт ако знаеш, че не спазваш "закона"... Ако тия работи не те притесняват, значи без, ако ли не, оправяй си документите и не му мисли
                  R 727cc BB KIT
                  ZJ V8
                  WK2 V6

Коментар

По добре всичко да ти е изрядно и да ти е мирна главата, от колкото глоби,актове и т.н.
                    До преди време карах едно Ендуро без номер само в гората! И един мой приятел поиска кръгче в мъхлата, покара го! И какво, полицията веднага дойде, лично мен ме предопредиха. Регистрирай си го няма да имаш никви проблеми от наша страна!
                    Е,регистрираха го. И какво нямам изобщо никви проблеми!
                    А при теб, без регистрация рано или късно ще те набарат, а можи и изобщо да не те набарат!
                    ТИ СИ РЕШАВАШ, дали ще го регистрираш, а те рашават от теб ли да вземат преди за предупреждение или Солен АКТ!!! Но, все пак регистрирай го спестяваш доста усилия

Коментар

Е ако не е купена вече машината и не съм закъснял нека и аз да кажа от опит.
                      Ако ще взимаш колега спортно атеве, вземи го без регистрация. Таа регистрация е само допълнителен ангажимент , да го мислиш. Демек още едно нещо за помнене. Кога изтича това, кога онова....
                      За работно е обратното. То направо не ти трябва без регистрация щото ........е работно.
                      Лично аз вършея из гората със спортните и ги возя с бус до самата гора. С работното си обслужвам гумената лодка, джета, карам го по курортите (по пътя) , рина си сняг (и по улицата пред нас също). Като го зареждам ходя направо с него на бензиностанцията а не с туби и т.н.
                      Та за работно регистрация "си требе".

Коментар

Ако го караш в гората по-добре без регистрация.Ще си го караш с бус до някаде и после го палиш,а и няма да плащаш данъци,няма нищо (само бензина )

Коментар

Моето мнение е за регистрация, щот аз нямам , живея в града и за да изляза трябва да мина по асвалта и всеки път ме стяга шапката до като изляза а ми се е случвало да се размина с тях и така ме гледат все едно съм спал с дъщеря му.Един път ми се случи да ме хванат и то точно до вкъщи,нищо не ми писаха ама половин час се лигавеха и заяждаха кво щяло да ми се случи.
                          Така че вземай регистрация и да ти е мирна главата,разбира се после обаче почваш да плащаш все едно имаш кола(Става въпрос за данаци и т.н)
                          Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

От: С или без регистрация?

Решението си е само твое аз примерно много исках да регистрирам моето ама рег ще ми легне над 200 лв. и засега ще е нелегално че екипировката и атв-то и фалит обявих

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X