Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ Траял

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АТВ Траял

Много ме радват тези преживявания, но все не се намира някой да снима ....
    Явно Десо има здрави нерви и психика (горе долу 10GB).... да виждаш как партньорът ти се хвърля, а ти да го снимаш, за да му покажеш после как е "политнал" .
    В наща група аз съм по тези изпълнения къде от липса на опит къде от подценяване на ситуацията, къде от келешлък ..... абе причини много. В началото съм доволен, че съм жив и здрав ама после като почна да правя машината (като почна да чакам части) направо ми се доревава......
    Но ми прави "фчепетление", че има един човек който каквото и да му се случи е ВИНАГИ УХИЛЕН ...... вижте го Пацо БЕ - вижте го БЕ
    Последно редактирано от Стефан Слабов; 09-03-10, 11:40.
    0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Слабов
      ;1076092.... да виждаш как партньорът ти се хвърля, а ти да го снимаш, за да му покажеш после как е "политнал" .
      .....
      Но ми прави "фчепетление", че има един човек който каквото и да му се случи е ВИНАГИ УХИЛЕН ...... вижте го Пацо БЕ - вижте го БЕ
      аааа имах случай когато помагах и на няколко пъти АТВ-то минава през мен! Нищо неможеш да направиш когато тръгне!

А Пацо е икона в АТВ приключенията, кеф да караш с него!

Коментар

Не се отплесвайте, ами дайте да видим кога да спретнеме търкала(траяла), а и ако има "Бай Джак" или некой "Пешеходец" и хилене на корем ще осигуриме. Гарантирано.

п.п. Десо тама от ония бас сам ли ще си пиеш "Чичкото'' ???
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
          ...

п.п. Десо тама от ония бас сам ли ще си пиеш "Чичкото'' ???

Кои от всички басове.... ?

ДАААААААААААААААААААААА, САММММММММММММ.Така бях ти обещал, че само ще се облизваш около менннннннннннннннн.

пп. Нека се махне този сняг, имам вече нещо в предвид и трябва да огледам но сега е невъзможно.

Коментар

Абе кога ще ни дойдете на гости на нас с Цецо?
            Ще Ви спретнем такава забава, че после ще ни заобикаляте отдалеч
            0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение
              Абе кога ще ни дойдете на гости на нас с Цецо?
              Ще Ви спретнем такава забава, че после ще ни заобикаляте отдалеч

Неискам да ме раберете погрешно, но с тези машини ако сте минали от там за нас ще бъде като в детската градина! Освен ако не ни водите в кал до колене и вода до шия! Незнам дали ние ще заобикаляме, но вие със сигурност ще ни заобикаляте!

пп Еи да не се разсърдиш?

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                Неискам да ме раберете погрешно, но с тези машини ако сте минали от там за нас ще бъде като в детската градина! Освен ако не ни водите в кал до колене и вода до шия! Незнам дали ние ще заобикаляме, но вие със сигурност ще ни заобикаляте!

Десо, нали вече си в МХ оркестъра и вече си забравил как леко се гъделичка съединителя и газта и как трескаво търсиш педала на задната спирачка когато предния бар на АТВ-то е над главата ти.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Десо, нали вече си в МХ оркестъра и вече си забравил как леко се гъделичка съединителя и газта и как трескаво търсиш педала на задната спирачка когато предния бар на АТВ-то е над главата ти.
                  YFZ-тката НЕ става за гората! Може да и се надраскат калниците да се изцапа лошо.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение

Ей ама грам не четеш между редовете, Хората ни канят на пиене и ядене и каране по "сръбски" а ако остане време и ще се повозим.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Ей ама грам не четеш между редовете, Хората ни канят на пиене и ядене и каране по "сръбски" а ако остане време и ще се повозим.
                      Ей за туй е ВОЖД - (Трите Пера)!!!
                      Оти всичко Вдева Веднага

ПП Нека се постопли и ще отделя един ден да отидем с Дон Цеци до едно спеЦ място. Да проверим, снимаме - покажем и решите....
                      Пък ми се върти и една ЩУРА идея........
                      0887 246718

Коментар

мдааа, ектримни участъци с тежки 4х4 си е жив мазохизъм но пък е готино
                        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X