Интерсно ми е дали има любители на подобен вид каране, или предпочитате да давате газ черните пътища?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
АТВ Траял
Свий
X
-
До: АТВ Траял
Ей ти тука нещо подобно, по принцип съм говорил с организаторите и имам право да пусна един роден участник безплатно!!!
http://www.vaneaza-lupul.ro/en/2010-...wolf-2010.html
-
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеЕй ти тука нещо подобно, по принцип съм говорил с организаторите и имам право да пусна един роден участник безплатно!!!
http://www.vaneaza-lupul.ro/en/2010-...wolf-2010.htmlСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение...подходящи терени, и чалъми, защото всичко което е показано във видеата не е кой знае какво и има една камара народ тук в БГ където си ги минават подобни неща, ...
пп. Състезанията по триал са за време и се пускат един по един!
Коментар
-
Атрактивно и красиво, показва на какво са способни наистина тези великолепни машини, до момента мнението на масата население е че газим растителноста и стресираме дивеча, затова естественно помагат и не малкото ловджии и горски стражари.
Друг е въпроса обаче, кой ще финансира подобно мероприятие, всички знаем колко пари лапа едно скромно организиране на 10 човека(можещи), хотели, храна.. ако няма състезателен характер няма да има стимул, или да се стимулират участниците от ориентираните в областа медии и общините/кметсвата където ще се проведе траяла?Но кой ще се ангажира да го организира безплатно или кой ще му плати за това?
А като публика съм сигурен че ще има интерес.Око за око и светът ще ослепее
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеМоже да се организира на 20кв2. без прах, кал и ще бъде интересно.
пп. Състезанията по триал са за време и се пускат един по един!, без да се ангажира каквото и да било, а това със стимулите е майтап работа, който си го влече и го кефи му е достатъчно да си се докаже па макар и пред 10 човека, Аз поне нямам идея да става нещо масово и атрактивно просто идеята е за забавление.
Последно редактирано от Tpunep; 21-02-10, 16:32.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Трипер, браво за темата, която си пуснал. Мен много ме кефи този стил каране през камънаци и дъвета, а не да отвърта една гас по черните пътища, защото според мен е мн по опасно да паднеш със 80км/ч отколкото с 10-20км/ч. Трябва някои път да се съберем и да покараме този стил[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Да, прав е Десо че може да се организира на малка площ.
А ако препятствията са естествени и атрактивни - тогава може да се привлече и публика - това което може да стане в МАРАТОНСКИТЕ карания по "тетрадка".
А има ли публика - има и медии, има ли телевизия - има и ,,,ПАРИ'''
Ще е супер ако организирате нещо подобно...Стреми се към звездите. Ако не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш....
Петър Ценков - Спортен клуб Рали Рейд.БГ
www.dakarbg.bg
www.rallyraid.bg
Коментар
-
Първоначално публикуван от gosho_hubavene6 Преглед на мнениеТрипер, браво за темата, която си пуснал. Мен много ме кефи този стил каране през камънаци и дъвета, а не да отвърта една гас по черните пътища, защото според мен е мн по опасно да паднеш със 80км/ч отколкото с 10-20км/ч. Трябва някои път да се съберем и да покараме този стилСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеТебе те знам много добре, поне със сигурност си атрактивен
Аааа нещо ма взе на базик. Аз на такъв терен счупих и кормилото
Тука при мен сега ще подготвям едно трасенце, пълно с камъни като го завърша сте добре дошли винаги
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
за съжаление Jam още ме не беше светнал за супер-хипер-ендуро камера, а скапания телефон може само толкова:
но ето гооооооо - страшилището на траял-екстрийм-препятсвия - Жорката
Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Ами нищо не пречи ако искате да се съберем няколко човека, имам някои неща напредвид и да ходиме да ги щурмуваме ако искате от средата на март няма никакъв проблем че дотогава имам някои задачки-закачки и няма да мога по рано. Ей и Краси щом изяви желание а той си е ветеран така да се каже и има какво да покаже, ще се сбере прилична групичка, Гошо ти си знаеш имаш си пожизнена покана, а и има какво да се научим един от друг защото тепърва почваме да откриваме топлата вода и няма кой наготово да ни каже някои работи как стават. А машините могат винаги повече от нас и не е лошо да ги наваксаме.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар