Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ами вие с какво почнахте?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ами вие с какво почнахте?

Започнах Arctic Cat XC 450i. USA сглобено в Австия, обаче на тегича и огледалата ми пише Kimco (Тайван ?

Коментар

Аз пък започнах с гледане,не се качвах да пробвам да не би да ми хареса,щот тогава ще трябва да се купува.
      Не щеш ли през 2009та се здобих със чисто нов служебен поларис спортсман 500-и ми ХАРЕСА
      Иииии за миналата нова година си направих подарък Кан Ам Аутлендър 800 макс,даже и Екс Ти,Дядо Коледа е голям пич
      Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Не е важно с какво сте започнали,важното е с какво ще приключите,рано или късно идва и този момент.
        Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

Извинявам се за спама, но много интересно ми стана от този израз "чисто нов служебен поларис спортсман 500". Каква е тая сладка работа, която си работил/работиш , ако не е тайна разбира се ? Да знам и аз накъде да се ориентирам де ... .

Коментар

Първоначално публикуван от Spouk Преглед на мнение
            Извинявам се за спама, но много интересно ми стана от този израз "чисто нов служебен поларис спортсман 500". Каква е тая сладка работа, която си работил/работиш , ако не е тайна разбира се ? Да знам и аз накъде да се ориентирам де ... .
            Да все още я работя,тук и викат ''grounds manager'',наглеждам и въртя земята на едно имение,абе бачкане си е по-някога.
            И понеже земята е доста,и за да не се ходи пеш,яздим АТВ та
            Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

От: До: Ами вие с какво почнахте?

По мое време се почваше с "Верховина", "Балканче", "Симсон" после "Балкан", щастливците с "Ява"
              Трудно могат да се нарекат офроуд, но махахме калници и всичко излишно и поне си мечтаехме да бъдем офроудъри
              А за ИЖ-спорт това беше върхът, особенно ако смениш зъбчатката мисля, че оригиналната беше 17 зъба с 21 зъба
              На трета пълнеше километража.........................
              А на четвърта при лек наклон когато се отвори дросела напълно се чуваше такъв невероятен звук на мотора, още тръпна като се сетя.
              Чувал съм доста съвременни мотори и то не в България, но точно този звук не съм чувал от никой друг мотор.

Коментар

Аз започнах с Ямаха Раптор 350 и все още съм с нея. Свикнах и, и ми харесва. Малко да порасна и ще взема Ямаха 700

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X