Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кои какво ще кара / състезава / през 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кои какво ще кара / състезава / през 2010г.

Както повечето знаете тази година е най-богата от към състезания както в България така и навън. Утвърдиха се няколко Шампионата, появиха се нови и старите се доусъвършенстват. Започна да се задоволява почети всеки вкус. Вече има Рали, Мотокрос, Супермото, Чаланджи, Ендуро и новия X-Cross. Има състезания по GPS, по Роуд бук, по маркери, затворени трасето, абе всичко което някои сети. Има и много хора които казват че не искат да участват в състезания и си карат за удоволствие, на писти, из гората и изобщо навсякъде. Искам само да им кажа че всеки един от Шампионатаите има и клас "Adventure" или клас Hoby казано на Български прохождащ или въвеждащ клас. Клас във които взимат участие много нови хора, които искат да осетят вкуса на надпреварата. Мисля че няма нищо страшно всеки да пробва дали му допада да се състезава. От тази година ще има и задължителни обучителни курсове за хората които искат да пробват за 1-ви път, та определено ще се натрупа някакъв опит за начинаещите.
    Ето ви и възможностите които мисля че са възможни.

Важно: Анкетата е публична и в нея могат да се маркират повече от една позиция.
    113
    Мотокрос - МX
    13.27%
    15
    Супермото - SM
    3.54%
    4
    Enduro - ATV
    25.66%
    29
    Challenge CUP
    20.35%
    23
    X-Cross
    10.62%
    12
    Rally - рали рейд
    3.54%
    4
    Не желая да се състезавам
    23.01%
    26

До: Кои какво ще кара / състезава / през 2010г.

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение

Важно: Анкетата е публична и в нея могат да се маркират повече от една позиция.
    Интересно, дали успя да маркираш всичките? Аз лично клоня към последния отговор.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Какви промени ще има в ендурото, и нека да видим поне 1 състезание Х-крос, че да ни се проясни.
      И какви са тези обучителни курсове, какви нормативи следва да се покриват, къде и кога се провеждат?
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Какви промени ще има в ендурото, и нека да видим поне 1 състезание Х-крос, че да ни се проясни.
        И какви са тези обучителни курсове, какви нормативи следва да се покриват, къде и кога се провеждат?
        Конкретно какви промени ще има, ще четете в темите за различните Шампионати.
        От тази година ще има курсове за обучение за MX, SM, Challenge, Raly. С цел да се добие някаква представа за въпросния стил и да се намали риска от падания. Това обаче важи само за състезатели които ще се състезават за първи път тази година, всички останали няма да се задължават. Може и досегашни състезатели да изкарат курса в които ще доусъвършенстват уменията си и ще тренират с по добри от тях. Но скоро и за това ще се напише инфо.

Мироооооооо...... Ще карам това което ми се кара!

Коментар

Аз ще карам ендуро и x-cross, защото машината ми е най-добра за тези състезания пък и другите ми се струват мн бързи и риска е по-голям
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

И преди да решите, ето цената на застраховка и лиценз за 2010-та година

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Какви промени ще има в ендурото?
              За 2010г. промени в правилника и формата на Ендуро състезанията в клас ATV няма да има.
              Разликите ще бъдат в организацията на целия шампионат, както и на всяко отделно състезание, като ще се опитаме да подобрим всеки един аспект и да създадем много по-стегната организация. Ще се опитаме да превърнем всяко отделно състезание в истински Dirtfest.
              К. Кулев

Коментар

A колко състезания ще има и къде? (горе долу)

Коментар

По предварителни планове кръговете трябва да са не повече от 6.
                  Когато знаем къде, ще знаем и кога ще бъдат.
                  Десо, ще се завръщаш в Ендурото ли
                  К. Кулев

Коментар

Аз ще карам АTV CCup и XCross, надявам се, че ще станат едни интересни, динамични и тежки състезания (в които ще покажем - много & ще научим нещо ново!!!)
                    Последно редактирано от Стефан Слабов; 10-02-10, 08:03.
                    0887 246718

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X