Тъй като гледам сме станали нещо много сериозни напоследък подсетен от JAM четейки форума... реших да осъществя тази идея която ми се върти в главата от доста време, а именно да направим една тема от цитати на НЕВЕРОЯТНИ изказвани без никакви лощи чувства към хората който са ги написали с цел да се посмеем и поучим да не се изхвърляме много когато не разбираме,не знаем и не сме подготвени по темата и по този начин да въвеждаме останалите участници в заблуждение, а после те да приказват в кварталното кафе
и така както се казва:
: ...ти знаеш ли какво има- крава с крила и дава бензин вместо мляко знам го от сигурен източник прочетох го в един форум
НЕКА ИГРАТА ЗАПОЧНЕ!
Този пост всъщност ме прекантари да започна темата тука има два бисера на едно място
Въпроса е дали атв-то е с постоянно 4Х4 и може ли да се изключи
саддсада
предлагам да няма цитиране на ника на човека който го написал както казах целта е да се посмеем и поучим а не да се ПОДИГРАВАМЕ!
Въпроса е дали атв-то е с постоянно 4Х4 и може ли да се изключи
Цитат:
Атв-то има среден диферинциал (за разлика от много други машини) и не се усеща , че е с постаянно 4х4 .
Постоянно но е с много подходящи гуми за каране, но нека продавача да обясни по-подробно, а ние да спрем да спамим!
предлагам да няма цитиране на ника на човека който го написал както казах целта е да се посмеем и поучим а не да се ПОДИГРАВАМЕ!
Лично ще трия всички мнения с думи като гледай колко си тъп и ти нищо не разбираш и всякакви други в тоя тон!
Коментар