Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бисери,простотии,недомислици и всякакви други...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бисери,простотии,недомислици и всякакви други...

Тъй като гледам сме станали нещо много сериозни напоследък подсетен от JAM четейки форума... реших да осъществя тази идея която ми се върти в главата от доста време, а именно да направим една тема от цитати на НЕВЕРОЯТНИ изказвани без никакви лощи чувства към хората който са ги написали с цел да се посмеем и поучим да не се изхвърляме много когато не разбираме,не знаем и не сме подготвени по темата и по този начин да въвеждаме останалите участници в заблуждение, а после те да приказват в кварталното кафе
    : ...ти знаеш ли какво има- крава с крила и дава бензин вместо мляко знам го от сигурен източник прочетох го в един форум
    и така както се казва:
    НЕКА ИГРАТА ЗАПОЧНЕ!

Този пост всъщност ме прекантари да започна темата тука има два бисера на едно място
    Въпроса е дали атв-то е с постоянно 4Х4 и може ли да се изключи

Цитат:

Постоянно но е с много подходящи гуми за каране, но нека продавача да обясни по-подробно, а ние да спрем да спамим!
    Атв-то има среден диферинциал (за разлика от много други машини) и не се усеща , че е с постаянно 4х4 .
    саддсада

предлагам да няма цитиране на ника на човека който го написал както казах целта е да се посмеем и поучим а не да се ПОДИГРАВАМЕ!

Лично ще трия всички мнения с думи като гледай колко си тъп и ти нищо не разбираш и всякакви други в тоя тон!
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

До: Бисери,простотий,недомислици и всякакви простотий...

Поради факта,че си търся друга машина и чета всички обяви в борсата,ми направи впечатление следното нещо пуснато от ЕДИН И СЪЩ КОЛЕГА за две обяви:

"АТВ-то се продава поради една единствена причина , НЯМА ЗАДНА скорост.......................... Не е карано по състезания, но за преходи в планината трябва задна. "

И на следващата обява на въпроса ми има ли задна:

"Не не е тъп въпроса . Пропуснал съм да спомена. Без задна скорост е , лично на мен не ми е било никога проблем....."

Да ме извинява колегата като прочете това,ама мисля,че не е редно да се лъжеме.

Коментар

този е от темата е как се слагат гуми
      А да се включа и аз ... лично по темата не знам абсолютно нищо, но се сетих за KVF650...

колев ето ти скайп имам няколко въпроса и ме деблокирай за да се разберем

ееее аз исках да ми земат ямаха хем гаджета хем кеф ама кво да се прай само с кеф ще си остана засега
      извинете но има ли ренегад 200 или 250 кубика и ако има на каква цена и откъде мога да зема от пловдив
      пак ще взимам от тея китайджани ... кво да се прави ... пълна простотия ....
      Последно редактирано от kvv; 09-12-09, 18:08.

Коментар

Тоя АНТИМ как си избърса ръцете в неопетненото ми име..

Темата е : Suzuki Ltr ili Yamaha YFZ
        Ямахата идва с 5клапана и титаниеви вала.
        Темата е : Как се прави атв 4х4
        Здравейте накой може ли да каже как се прави атв 4х4
        Темата е : Продавам съвсем горе-долу почти чисто нов ЦРФ450Х 2008.г
        Колега ЦРФ-а е чисто нов не е каран в БГ повярваи не е каран тука грам и е 2008 ела и виж документите ако не ти се вярва.на 2.220 мили е .колко е каран в Америка не му е мината и разработката резервоара е пълен с Американски бензин тука виждал ли си лилав бензин.А ако има някой желание да званка и тва е .
        Темата е : Bashan BS200s-7 made in Bulgaria
        Само с въздух? Не с азот така ли?

П.П. АТВ-то ми в 250сс.
        колега в тях няма нищо оригинално,както са в момента е меко окачването ако ги напълниж малко 6те стане по твърдо или само за шосе а за тоя азот незнам кои ви каза
        Последно редактирано от Jam; 09-12-09, 20:54. Причина: имаше..

Коментар

Те тва с CRF-а ме разби. Ебати търговците има.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Боже не се бях сетил за подобна тема но определено има голям смисъл от нея! Сега като чета тия леко казани бисери НАКУП се шашкам!

Сещам се доста подобни и ще ги сложа утре.

Коментар

ако щете ми трийте мнението ама поне 2-3 цитата са мои и се пръсвам от смях hxahxahxHXAHHXAH ще откача не съм се смял така от доста време евала за темата сега ще си потърся някои от първите постове тука че да се похилите на глас още

немога да намеря темите вече ама ей това са постовете ми

Мнение от bi0nic
              Lightbulb Купувам АТВ до 250 кубика

Купувам АТВ (2) до 250 кубика!давайте предложения и атрактивни цени може и да се сработим добре

1. от по-малките до 150 кубика
              2. от по-големите до 250 кубика

ако може с водно...

--------------------------------------------------
              Мнение от bi0nic
              До: Продавам ATV Kawasaki Brute Force 750i

може да иска да минава на друг вид АТВ или по-големи кубици..?
              Последно редактирано от Г. Атанасов; 09-12-09, 21:54.
              Няма кал - Няма кеф !!!
              Suzuki Samurai LJ410 1984
              Suzuki LTZ400 2008
              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

До: Бисери,простотии,недомислици и всякакви простотии...

Имаме си Блясъци и Бисерни ягодки!
                Успех при събирането на още мат'риал!
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

До: Бисери,простотии,недомислици и всякакви простотии...

Само от една тема, ма то почети цялата тема е за тук:

как се слагат гумите ?

искам да ви попитам как се слагат гумите на атвто защото на гумата има една зелена линия тя накъде трябва да сочи или няма значение ?
                  няма значение колко е широка гумата Ако джантата ти е 8 цола и гумите са толкова няма значение колко е дължината и широчината
                  ... просто незнам как се слагат гуми и запърви път си сменям гумите ...
                  Това е някой българин който си прави базик Пише в БГ форум - съответно се оправя с езика . Използва ЛВ което значи , че знае паричната единица . Пък и не съм виждал някой чужденец да пише ATV , а не quad както те си го пишат . Дано да греша , но се самнявам ...
                  Преди три месеца ми взеха едно супер АТВ и вече го дигам на задни гуми.
                  ....Другата година ще го тунинговам...
                  Последно редактирано от Desislav Cekov; 10-12-09, 09:24.

Коментар

До: Бисери,простотии,недомислици и всякакви други...

Темата е : KFX 700 "немогли да скачат" OMG
                    Абе скача, но много малко. Една 450-ка ще скочи много повече на тези скокове.
                    Темата е : Как се превключват скорости?
                    Хора знам че може да прозвочи смешно но до сега съм карал само
                    автоматично АТВ и сега съм решил да си взема едно със скорости и
                    незнам как да ги префключвам.И няма кой да питам аз сега съм при
                    баткоми в Испания и за това.
                    Темата е : Има ли Raptori За деца на 11 години
                    Здравейде пиша от името на един френд защото ще си зима атв и не знае какво да бъде.......... Аз вече имам атв....Желае му се да е раптор защото минахме до една авто къща и му хареса от пръм поглед Кажете нещо детско като за него...........
                    Последно редактирано от Jam; 10-12-09, 12:38. Причина: имаше..

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
                      ако щете ми трийте мнението ама поне 2-3 цитата са мои и се пръсвам от смях
                      И аз като гледам имам 1-2 цитата и направо се чудя как може да съм го написал , ама к'во да правиш ...
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

хах а аз колко имам не е истина сега като се замисля говоря пълни глупости (за темата как се слагат гумите )

Коментар

Темата е : Продавам Поларис Предатор
                          АМОРТИСИОРИ ФОКС-ГАЗОВИ,ТИТАНИЕВИ ДИСКОВЕ КЕРАМИЧНИ НАКЛАДКИ,С ЛЕКИ ЗАБЕЛЕЖКИ
                          Титания напоследък влезе здраво в употреба.

Коментар

Темата:Проблем с Suzuki АТВ ltz 400

Имам проблем с атвето ,че когато загрее след каране започва да се дави и като че ли не му достига бензин.
                            И аз имам няколко изцепки , но ето, че започнах да откривам и на другите...
                            Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Проблем с АТВ Suzuki ltz 400
                              Чакай ти казваш, че се дави.Да не да се дави от много бензин
                              Ето една изцепка
                              Kawasaki KX250F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X