Здравейте искам да попитам дали е вазможна регистрацията на спротно атв примерно "trx700xx" или "raptor 700"???????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Регистрация на ATV
Свий
X
-
До: Регистрация на ATV
Зависи какви документи имаш . Точно тези модели немогат . Ако са внесени от Америка с малко мерак може и да ги регистрираш . Кажи какви документи имаш и ще ти кажа дали може ?!ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
-
За какво ти е тази регистрация бе човек? Аз като имам рег. номер и какво от това - само ядове плащам данъци, гражданска, преглед 2-3 пъти го губих в гората разправии в РПУ, КАТ висиш, пишеш, чакаш .....
И сега табелата седи в чантата на машината и си я возя като багаж... Не ти трябва беля на главата (-)те са повече от (+)те....0887 246718
Коментар
-
Първоначално публикуван от zQzer Преглед на мнениеЗдравейте искам да попитам дали е вазможна регистрацията на спротно атв примерно "trx700xx" или "raptor 700"???????
Коментар
-
Само цитирам се:
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеПисано е много по темата. Ползвай търсачката, на мен лично ми писна да обяснявам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар