Понеже ми е харесало това АТВ и се интересувам за него ми стана интересно защо никой в България не кара Банши на състезания. Има много мощ,много коне, но защо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо никой не кара Банши по БГ състезания?
Свий
X
-
До: Защо никой не кара Банши по БГ състезания?
Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнениеПонеже ми е харесало това АТВ и се интересувам за него ми стана интересно защо никой в България не кара Банши на състезания. Има много мощ,много коне, но защо?
Коментар
-
Я има 4-5 в България я не, колко ли човека да са им фенове, това е все едно в ерата на МР3 да страдаш за грамофон. Пробвай в раздел Ретро.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнениеДобре. Кажете с какво една 450-ка примерно КФХ450Р е по-добра от Банши-то? Не съм кой знае какъв разбирач и за това питам.
2. Не му наливаш масло в резервоара
3. гори по малко бензин
4. не пуши (тва е относително)
5. по красив е
има и още, ама не се сещам сега
и аз не съм кои знае какъв разбирач ама само като гледам и чета...Калин Величков
Коментар
-
Модела е на повече от 20г. и все още се произвежда. Трудно се намира защото никои не иска да държи подобно нещо на склад.
Каквото и да си говорим това е мноооого стар модел, тежък, небалансиран, неконтролируема мощност като за 2Т-стар вариант, харчещ много, скъпи части и не на последно място много грозен.
Да Ви кажа че към момента един приятел си търси такова ново, няма никаде и цената му е над 20,000лв.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение...цената му е над 20,000лв.Ииии как са преценили че трябва да е толко праи ?
[B][I][U]Нашият въздух има едно предимство – виждаме какво дишаме![/U][/I] [/B]
Коментар
-
Здравейте. Ами на мен не ми трябва да е много красиво, все пак го карам в гората. Обаче с частите мноого ме разубедихте и това, че не е балансирано. Ами някой още нещо ако знае за Баншито нека сподели информация.
П.П.: Десо в мобилето има едно много яко за 8 хиляди и нещо лева.'05 Suzuki RM 250
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар