Здравейте,поради счупване на пластмаса на атвто ми слохих предна самоче не синя като старата ми тая е облепена с лепенки дето се лющят и от долу се вижда какво има под пластмасата.Та въпроса ми е как да боядисам тази пластмаса и с какво.Мисля за спрей но нямам и на идея какъв.В тези за метал имало ацетон а той разяждал пластмасата.Така че моля за помощ.Е то снимка на атвто
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Боядисване на пластмаса:Как,от Къде?
Свий
X
-
До: Боядисване на пластмаса:Как,от Къде?
Първоначално публикуван от KFX7oo Преглед на мнениеЗдравей, преди време, колегата Joint022 си беше пребойдисал пластмасите на атв-то, та ако искаш го попитай, може да помогне.
Коментар
-
Мога да ти препоръчам един човек който се занимава с фолиа и може да ти направи цялото атв карбоново от фолио. Като фолиото е изключително качествено и не се бели и люпи.Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар
-
kerkelov може ли да ми дадеш цена на кв.метър и да попитам човека от къде е и как става залепенето лесно или...То на пластмасите има каналчета дето са трудниА тва и снимка че карбоновия цвят немога да го асимилирам тъмен светъл.А искам да ти кажа че отзад самата пластмаса е синя самия цвят а не като отпред с лепенка и отдолу прозрачна
Non scholae sed vitae discimus.
Коментар
-
Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнениеkerkelov може ли да ми дадеш цена на кв.метър и да попитам човека от къде е и как става залепенето лесно или...То на пластмасите има каналчета дето са трудниА тва и снимка че карбоновия цвят немога да го асимилирам тъмен светъл.А искам да ти кажа че отзад самата пластмаса е синя самия цвят а не като отпред с лепенка и отдолу прозрачна
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар