Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боядисване на пластмаса:Как,от Къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Боядисване на пластмаса:Как,от Къде?

Здравейте,поради счупване на пластмаса на атвто ми слохих предна самоче не синя като старата ми тая е облепена с лепенки дето се лющят и от долу се вижда какво има под пластмасата.Та въпроса ми е как да боядисам тази пластмаса и с какво.Мисля за спрей но нямам и на идея какъв.В тези за метал имало ацетон а той разяждал пластмасата.Така че моля за помощ.Е то снимка на атвто
    Non scholae sed vitae discimus.

До: Боядисване на пластмаса:Как,от Къде?

Здравей, преди време, колегата Joint022 си беше пребойдисал пластмасите на атв-то, та ако искаш го попитай, може да помогне.
    Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Първо се пръска с пластификатор за пластмаса(служи за основа на боята),след това става с всякакъв спрей.
      0+

Коментар

Първоначално публикуван от KFX7oo Преглед на мнение
        Здравей, преди време, колегата Joint022 си беше пребойдисал пластмасите на атв-то, та ако искаш го попитай, може да помогне.
        Ето я и темата http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...light=Joint022

Коментар

Мерси на всички отзовали се, а ако нанеса основата и спрея върху тези лепенки дали ще се получи нещо.И от къде мога да се снабдя с такава основа за боя

Коментар

Мога да ти препоръчам един човек който се занимава с фолиа и може да ти направи цялото атв карбоново от фолио. Като фолиото е изключително качествено и не се бели и люпи.
            Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
            Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

kerkelov може ли да ми дадеш цена на кв.метър и да попитам човека от къде е и как става залепенето лесно или...То на пластмасите има каналчета дето са трудни А тва и снимка че карбоновия цвят немога да го асимилирам тъмен светъл.А искам да ти кажа че отзад самата пластмаса е синя самия цвят а не като отпред с лепенка и отдолу прозрачна

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
                kerkelov може ли да ми дадеш цена на кв.метър и да попитам човека от къде е и как става залепенето лесно или...То на пластмасите има каналчета дето са трудни А тва и снимка че карбоновия цвят немога да го асимилирам тъмен светъл.А искам да ти кажа че отзад самата пластмаса е синя самия цвят а не като отпред с лепенка и отдолу прозрачна
                Адаш съветвам те първо да видиш самия "карбон" , защото баща ми ходи при Цанко Лудия , за да направи таблото на колата и каза - ще ти залепя една лепенка да видиш как изглежда и ти си реши . Мале като я залепи на нищо не блъска . Нищо общо с това с което трябва да бъде . А точно за това , ако ще му пращаш да ти прави калниците и после като ти ги върне обратно да не останеш изненадан .
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X