Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организират ли се състезания за деца до 13год

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Организират ли се състезания за деца до 13год

Здравейте, искам да попитам организират ли се състезания за деца до 13год. защото синът ми много иска да участва, за да се пробва но няма атв и трябва евентуално оттам да дадат ако трябва наем ще платим
    Последно редактирано от Краси Грудев; 22-05-09, 23:12.
    Сузуки Витара 1.6 8V
    Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

До: Недостиг на пара

Първоначално публикуван от karagiozov Преглед на мнение
    Здравейте, искам да попитам организират ли се състезания за деца до 13год. защото синът ми много иска да участва, за да се пробва но няма атв и трябва евентуално оттам да дадат ако трябва наем ще платим
    По добре първо му купи,екипирай го,да потренира година две и чак тогава мисли за състезания.

Коментар

До: Организират ли се състезания за деца до 13год

Състезания има всякакви и участват деца от 5г. до мнооого год....е 'айде сега да не разпитваме до колко точно.
      13 г. вече е сериозна възраст, и за това време доста деца вече са придобили умения и навицци и "яздят" мощни машини.

Предпазно оборудване и АТВ са необходимите неща, а възрастта не е от толкова голямо значение.
      Желая успех на детето Ви!
      Моят син от 3.5 години управлява картинг, а от 7 г. АТВ. А мисля, че малката Сара, дъщеря на Станислав /Тачката/ от Габрово е само на 5 г. и вече за втора год. участва в състезания. Ако греша моля да ме поправите.

Така, че да се стяга и да тренира детето Ви, че трябва много да наваксва.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

До: Организират ли се състезания за деца до 13год

Мерси на всички може да се заключва
        Сузуки Витара 1.6 8V
        Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X