Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Намерих работни куфари, идеални за нашите атв-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Намерих работни куфари, идеални за нашите атв-та

Колеги продължавам със споделянето на опит

Пиша го това, защото много нанагорно ми се видя да купувам оригинални куфари за атв-то, егати няколко стотин лева да дам за един куфар... няма как да стане.

Та се разтърсих и намерих много готини пластмасови (и метални има) куфари за инструменти. Всякакви размери има, от малки до огромни. Под огромни рабирайте колкото човек да се побере. Цени от под сто до към 170 лв. - за мен много по-поносимо от оригиналните за атв, а пък вършат същата работа (е нямат облегалки де).

toolteam.eu е сайта им.

Не искам да звуча рекламно, нямам нищо общо с този магазин, ама с много добро впечатление останах, какво да направя.

До: Намерих работни куфари, идеални за нашите атв-та

Дай някоя снимка за да видим как стоят на АТВ-то, че така от снимките в сайта трудно се ориентира човек.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Не са водоустойчиви, не се заключват, нямат крепежни елементи за монтаж и имат остри ръбове - идеални са за целта.

Коментар

За съжаление нямам с какво да снимам.
        А от сайта наистина е трудно да се добие представа, като изключим, че е достатъчно заплетен...

Който се интересува на място ще трябва да се ориентира.

Не са водоустойчиви, не се заключват, нямат крепежни елементи за монтаж и имат остри ръбове - идеални са за целта.
        Ами в сравнение с оригиналните куфари (каквито също имам) са еднакво водоустойчиви.

Не се заключват (което при желание лесно може да се приспособи), но много от оригиналните така или иначе не се заключват.

Под "елементи за монтаж" да разбирам ли четири метални скоби и осем гайки?

Някой са остри, други не толкова.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X