Обява

Свий
Няма добавени обяви.

колко трябва да сме карали че да ходим на състезания?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• колко трябва да сме карали че да ходим на състезания?

здравеите аз съм нов участник и искам да ми кажете според вас колко добър трябва да си че да ходиш на състезания? благодаря предварително!

До: колко трябва да сме карали че да ходим на състезания?

Тва е много относително казано колко трябва да си добър за да се състезаваш.Секи човек е различен с времето сам ще разбереш дали си готов да се пуснеш на някое състезание.

Коментар

незнам за опит то може и по време на състезанията да се учиш , но със сигурнос ще ти трябват досат пари да обикаляш по състезанията , пари пари ще ти трябва
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

И цял живот не стига, но пък за състезания трябва подготовка и финанси, няма как да натрупаш състезателен опит без да се състезаваш.

Коментар

В Ендуро-шампионата има най различни класове.Клас'' Хоби'' е лек и може да се пробва ,без да има много опит.Плюс това тенденцията на КЕ е трасетата за Хоби, да стават още по леки ,и достъпни за по голяма част от състезателите.

Коментар

Първоначално публикуван от DaniMotor Преглед на мнение
            здравеите аз съм нов участник и искам да ми кажете според вас колко добър трябва да си че да ходиш на състезания? благодаря предварително!
            Ако можеш да изминеш 50 км. по горски и полски пътища, като се ориентираш с ГПС можеш да се пробваш в клас Хоби.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

аз се пуснах на ендуро шумен 2008 номи се скъса веригата за първи път беше добре

Коментар

Не се отказвай,винаги има първи път

Коментар

Според мен човек винаги може да отиде на съзтезание, но поне трябва да знае как да управлява атв-то добре, да не се бута в другите и да не забравя, че най-лошото става когато си мисли, че се е научил! Успех!
                  Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

зависи от няколко фактори например имаш ли хъс имаш ли възможности и наи наи вече колко бръмбари има в главата ти
                    Човек се учи с много практика:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X