Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пародия на състезание "By Crazy Job & Магарето"!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пародия на Састезание "By Crazy Job & Магарето"!

Може би човека,които го е писал е свикнал да пише на латиница.
    Това не е важно,човека е искал просто да изрази мнението си за състезанието.
    Не е искал да го критикувате и да му поправяте грешките,а организаторите да си вземат поука и следващата година да е по-добро.
    Все пак тези състезания се правят за да идват повече хора ,да остават доволни и да се връщат пак.Нека все пак да се научим да търпим критика!

Коментар

До: Пародия на състезание "By Crazy Job & Магарето"!

РЕГЛАМЕНТ
      РЕГЛАМЕНТ

Дата на провеждане: 13.12.2008 г.
      Място: Ново село (по пътя от Ст.Загора към Ст.мин.бани)
      Категории: Мотоциклети и АТV
      Класове: Мъже, Жени, Ветерани Junior , Ветерани, Младежи 13+ (за кат. мотоциклети), Мъже, Жени, Ветерани Junior ,Ветерани, Младежи, Деца (за кат. ATV)
      Състезателно трасе: 8 км (8 обиколки), Общо 64 км
      Забележка: Съкратихме дължината на трасето, защото няма да остане време за барбекюто, което е по-важно !
      Начин на навигация: Маркировка и ленти
      Записване: ON LINE на Registration form в сайта на Crazy Job -
      http://crazy-job.com/index.php?optio...d=29&Itemid=37
      или до 11:00 часа на 13.12. в кметството на с.Ново село
      Старт: 12:00 часа (общ старт по категории)
      Място на старта: Центъра на с.Ново село
      Необходими документи:
      1. Декларция (осигурява се от организатора). За деца и юноши се изисква нотариално заверено съгласие на родителите или присъствие поне на единия родител !
      2. Застраховка "Злополука" само за датата на състезанието.
      Забележка: Участниците в РШЕ с годишен лиценз не правят такава !
      3. Лична карта.
      Награден фонд: Парични награди за 6-те най-добри времена от категория. За най-бързия състезател - Големия коч на Ново село !
      Такса участие: 50 лв. (жени, джуниъри, деца - безплатно). Част от таксата се разпределя за награден фонд, а друга част за барбекюто след финала на състезанието.
      Настаняване:
      Х-л "Марица Изток", тел за резервации:04111/2313, двойка стая 35 лв.
      Х-л "Латинка", тел: 0888/947964, двойка стая 30 лв.
      СПА хотел "Извор", тел: 04111/2214, двойка стая 100 лв.
      СПА хотел "Калиста" (NEW),с най-добрия SPA център в България ! Двойка стая - 155 лв.
      http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=1529
      Моля заявки за х-л "Марица Изток" да се правят по-рано !
      Награждаване и Барбекю: След състезанието в ранчото на кмета. Барбекюто е от съвсем прясно месо !
      __________________ТУК НЯКЪДЕ ДА ПИШЕ ЧЕ СЪСТЕЗАНИЕТО ЩЕ Е МАЙТАПЧИЙСКО ДА ДОЙДЕМ ЗА БАРБЕКЮТО КАКТО ВРАМОСА И МИСЛЯ ЧЕ МАЙТАП И СЪСТЕЗАНИЕ НЕ СИ ПОДХОЖДАТ МНОГО СПИРАМ С КОМЕНТАРИТЕ ИСКАХ ДА НЕ СТАВАТ ТАКИВА БЕЗОРГАНИЗИРАНИ МЕРОПРИАТИЯ ДА СЕ ЗАТРИЕ И ТОЗИ СПОРТ В БЪЛГАРИЯ
      Последно редактирано от gosho75; 14-12-08, 21:59.

Коментар

Първоначално публикуван от gosho75 Преглед на мнение
        РЕГЛАМЕНТ
        РЕГЛАМЕНТ

.....
        Забележка: Съкратихме дължината на трасето, защото няма да остане време за барбекюто, което е по-важно !

............Част от таксата се разпределя за награден фонд, а друга част за барбекюто след финала на състезанието.

........Барбекюто е от съвсем прясно месо !
        На мен това ми казва достатъчно
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Съкратихме дължината на трасето, защото няма да остане време за барбекюто, което е по-важно !
          Ами да, то си е написано !
          Съжалявам, че АТВ-тата имаха трудности и неудачи, но мотористите са накефиха много на трасето !
          Имаше от всичко: слалом в гората, майсторско каране по тесни места, коловози, бързи отсечки, стръмно спускане, прагове, камъни, рампа за скок, преминаване през стопански сгради, супермото и какво ли не ...

Разбира се, че всеки може да си каже мнението ! Затова е и форум.
          Аз уважавам всички мнения.
          Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 15-12-08, 10:05.
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

На събранието на КЕ тайно гласувахме Жоро Хаджиев да се научи да кара АТВ така ще се решат доста от проблемите на АТВистите.

Пп Горе посоченото лице да се счита за официално уведомено за резултата на гласуването.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              На събранието на КЕ тайно гласувахме Жоро Хаджиев да се научи да кара АТВ така ще се решат доста от проблемите на АТВистите.

Пп Горе посоченото лице да се счита за официално уведомено за резултата на гласуването.
              Яворе, много тайно сме го гласували, че и аз дори не съм го разбрал !
              Щом е така, обаче, отивам веднага в радела "купува/продава".
              Търся евтино и много запазено АТВ, неучаствало в състезания, организирани от Crazy job !
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

ЖОРЕ,ЯВОР Е ТВОЯТ ЧОВЕК ,той си пази атв то не участва на такива състезания където атв не е минавало явно има информация за трасето от извора, но коментира хорските участия и дава съвети кой да кара и какво да прави , ПОЗДРАВИ И ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА

Коментар

приемам че всичко е в кръга на майтапа но хората идват с някаква нагласа
                  би трябвало да има някакви правила или поне да се отделят мулетата от 2х4 защото е ясно едното как драпа а при другото се иска преди всичко физика и умения няма място за сравнения
                  отделно трябва да има някаква колегиалност защото по време на обиколките на атв-та се напълни по трасето с мотористиобратното го нямаше
                  и не на последно място беше съкращаване на трасето през гората

и Марто евала баце никога не се отказвай
                  SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Състезанието беше Пародия на състезание, пълна трагедия,отвратително,никаква организация нямаше. Тези 50 лв.
                    които бяха за таксата са най зле похарчените ми пари. за 50 лв. поне имах правото да стартирам но така
                    и нямах този шанс понеже още не беше завършила опознавателната обиколка и старта е бил даден и между другото
                    не го пропуснах само аз, но парите в случая нямат кой знае какво значение а става въпрос за ОРГАНИЗАЦИЯТА.
                    Недопустимо е да се движиш със състезателно темпо а срещу теб да идват автомобили и да се разхождат изперкали
                    дядовци по трасето и да няма кой да обърне внимание. Дано организаторите да си вземат поука и следващата
                    година да е по-добро.Все пак тези състезания се правят за да идват повече хора, или не е така ???

Коментар

И аз присъствах на състезанието като "наблюдател " поради бавно отминаващата ми травма на крака не можах да карам и много съжелявам за това ,като гледах колегите колко много се забавляваха , а и трасето беше супер.А сега като чета някой мнения направо се "стъписах" ,защото това си беше състезание за забавление и точно такова стана мисля ,че никой от организаторите ,не е обещавал нищо повече - както видяхте по трасето никъде нямаше съдий и състезателите само на добра воля караха по трасето .Тази трудност за АТВ -тата дойде от там ,че в началото не бяха предвидени за участие като цяло ,но поради големия интерес организаторите направиха компромис и промениха трасето.Да не говорим ,че при АТВ-тата се състезава и Зорница от търновския отбор и кара "супер" направи всичките обиколки и се справи чудесно за което мога да я поздравя , а това ,че някой е карал не подготвен никой не е виновен. Да не говорим и затова ,че интригата се завъртя около тези 50 лева - сякаш някой спечели "милиони"..............Хубаво е , че има критика ,но ми е интересно тези много сърдитите ,защо не направят и те едно състезание та да сравним. Мисля ,че е хубаво да има такива състезания за разпускане!

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_everts Преглед на мнение
                        Състезанието беше Пародия на състезание, пълна трагедия,отвратително,никаква организация нямаше. Тези 50 лв.
                        които бяха за таксата са най зле похарчените ми пари. за 50 лв. поне имах правото да стартирам но така
                        и нямах този шанс понеже още не беше завършила опознавателната обиколка и старта е бил даден и между другото
                        не го пропуснах само аз, но парите в случая нямат кой знае какво значение а става въпрос за ОРГАНИЗАЦИЯТА.
                        Недопустимо е да се движиш със състезателно темпо а срещу теб да идват автомобили и да се разхождат изперкали
                        дядовци по трасето и да няма кой да обърне внимание. Дано организаторите да си вземат поука и следващата
                        година да е по-добро.Все пак тези състезания се правят за да идват повече хора, или не е така ???
                        Принципно съм съгласен,но принципно!Все пак това си беше повод,да се съберем,да се веселим, не толкова да се състезаваме!Че трасето не беше съобразено за АТВ-та е вярно(мотористи са го правели) ,имаше много капани по пътя,които при малка грешка нанасят големи щети,и още много забележки!!!
                        Предлагам да не оплюваме организаторите,а да ги съветваме!!!Тепърва започват състезания такъв формат,те трябва да знаят кое е добре кое неНякой да отвори тема-МНЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ............... ,където модератор да следи за добрия тон!!!
                        Лично аз съм против паричните награди,стимула е друг
                        Нека заедно да направим състезанията истински състезания
                        Eвгени Филчев
                        Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                          Лично аз съм против паричните награди,
                          Еее паричните награди са много хубаво нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                            + много х 1
                            full time rider, part time racer
                            jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                              200 лева пари ли савиж АТВ.........
                              Eвгени Филчев

Коментар

Гледай народе
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...465#post559465
                                Последно редактирано от kocha; 15-12-08, 19:36.
                                Eвгени Филчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X