Здравейте искам да ви попитам дали някой е вкарвал две атв-та в един бус. Аз очаквам да ми дойдат два брут форса и се чудя дали ще влезнат в буса на баща ми?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
2 АТВ-та в бус дълга база?
Свий
X
-
До: 2 АТВ-та в бус дълга база?
Зависи какво имаш предвид под "дълга база"?
Ако е Пежо дълга база, едва ли ще влезнат. Виж ако е Ивеко, Мерцедес или Фолксваген, със сигурност ще стане.
Трябва само да предвидиш факта, че между "бомбетата" разстоянието е около 1,1 метра. Т.е. ще се наложи да сложиш нещо отгоре, или да ги въртиш вътре за да стане.
Имай предвид, че ако сложиш нещо над бомбетата и после пракираш АТВ отгоре, има сериозен шанс да ги сгънеш (бобметата)...
Коментар
-
До: 2 АТВ-та в бус дълга база?
Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнениеПросто явно ти е малък бусаВиждал съм два ренегада 800 в един бус и стоят чудесно
Влизат си просто това което е до кабината го изправяте и подпирате предните гуми на преградата, би трябвало да има достатъчно място за 2рото отзад ако не се събира го изправяте и него и го подпирате на предното ATV така изглеждат все едни си правят 3то ATV
Със сигурност влизат, нашия бус е Ситроен Джъмпер 2008 с него караме 5 ATVта 2 вътре и 3 на платформа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар