Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вериги за атв ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вериги за атв ?

От къде мога да намеря вериги за атв ,не АПАЧИ вериги ами обикновенни като на колите ?
    Honda CRE 250
    Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

До: Вериги за атв ?

Аз си мислех да си правя. Що не пробваш и ти? Взимаш едни поизносени, но здрави гуми нарезваш си парчета синджир и ги закрепваш с коларски болтове /тези на които главите са плоски/. Ако имаш и чифт джанти ще е идеално.

Коментар

Опитай с най-малките за кола. Аз имам едни в гаража, дето са за гуми 145R12. Взех си ги от Метро преди 7-8 години за 20 лв. Та дори и работа вършиха
      Георги Гатев

Коментар

аз наскоро гледах във един сайт Р12 на 15 лева ли нещо такова беше може да се порачва по интернет но забравих сайта апак да седнеш да правиш.. според мен няма смисал ще изгубиш много време и много труд за нищо

Коментар

Виж в е бейя има за атв та между 10 и 40 долара
          Запомнете това[IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic5673_1.gif[/IMG]На първата картинка пише"Когато всичко се прецаква...."На втората".....Помни,че винеги може да стане по-зле!!!

Коментар

Първоначално публикуван от peshety Преглед на мнение
            аз наскоро гледах във един сайт Р12 на 15 лева ли нещо такова беше може да се порачва по интернет но забравих сайта апак да седнеш да правиш.. според мен няма смисал ще изгубиш много време и много труд за нищо
            Е кажи сайта де,защото аз най-малките,които съм виждал са за 13".Сега има промоция в МЕТРО...22 левчета,но ме съмнява да станат на 9"
            Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

В ЕДИ има вериги за атв-та, но мисля, че ще са безсмислено скъпи. Все пак, ако искаш отиди и ги разгледай.

Коментар

виждал съм на атв да правят шипове на гумите отвътре слагат нещо като нитове и се подават навън а отвътре с вътрешна гума.. ама не може да караш бързо най вече за сняг ги слагат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X