Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клас 4x4 в РШЕ - искам Вашето мнение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Клас 4x4 в РШЕ - искам Вашето мнение

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
    То за това идеята ми е да се кара по трасето на АТВ хоби та да не става по сложно
    Ами за мулето трябва да измислим

Коментар

Първоначално публикуван от Petkov ATV Преглед на мнение
      Ами за мулето трябва да измислим
      Не са за подценяване Не знаете на какво са способни тези машини
      Вече няколко месеца търкам очи и не вярвам как е възможно да минава с такаве лекота от места където ние се мъчим
      Учудваща е и средната скорост която подържа
      само със широчината трябва да се събразим,че няма да имат време да вадят резачките

И все пак въпреки че имат реален шанс за класиране особенно в навигацията RUV машините по скоро ще са за шоу и фън,наистина са доста атрактивни
      ВИЖ ТОВА

И ТОВА

ATV Television Test - 2008 Kawasaki Teryx 750 Part 1

ATV Television Test - 2008 Kawasaki Teryx 750 Part 2

Коментар

Аз имам представа горе долу за тези гледал сам ги и по снимки на вашите преходи машини то трябва само трасето да е по широко

Коментар

ако се разцъкат АТВ-та в няколко класа мисля че ще се разводни доста шампионата и без това трасетата са достатъчно дълги и има участъци подходящи за всякъкаав тип машина а и като се прибави навигацията която е определяща за средната скорост надали определен тип ще има предимство. А Мулетата спокойно могат да се пускат при джипките и без това са единици участниците вечно ще бъдат в призовата тройка
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Моето мнение за 4х4 е, че дори техните трасета трябва да са по-пресечени. Ще ги обидим, ако ги пуснем по черните пътища на хобито !
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Приемам идеята да се разделят 4х4 и 4х2 но съм сигурен че няма да има достатъчно участници за отделните класове. Това с мулетата много ми дапада, даже се замислям дали да не скоча в подобна машина обаче от друга страна дали ще карат тези твои френдове на всеки кръг или ще доидат 2 пъти и после сам да се разхождам по трасето.

Коментар

Така би трябвало да бъде, навсякъде по света е така! Ама дали ще се спрвим с трасета и за 4х4, като до момента и за ATV класа има проблеми!
                Иначе ако се направи ще бъде най-голямото шоу в този клас!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Моето мнение за 4х4 е, че дори техните трасета трябва да са по-пресечени. Ще ги обидим, ако ги пуснем по черните пътища на хобито !
                  То и до сега си ги караха там и бяха доволни,вижда се че Хоби класа е по масов и харесван
                  а и не се сещам за участник с 4X4 в АТВ Експерт освен К.Колев и Десо преди години

Въпроса за мен е да се конкурират по между си а не със спортните и по леки 2WD

Коментар

Ще го пробваме най-вероятно, че к'вото стане !
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

Аз също подкрепям идеята за разделяне на класове и опита от "ATV Challenge Cup" показа, че това е верния път
                      Грешка от моя страна бе, че не направих трасето на 4х4 с повече екстреми и да им "съкратя" скоростните участъци...
                      За следващите издания ще имат различни трасета...
                      В тази връзка, мисля, че в Ендуро Шампионата за 2009 година трябва да са по-различни трасетата за 4х4, без много скоростни участъци, с повече кал за по-голям кеф и т.н.
                      Всичко е в ръцете на организаторите и трасе координаторите, а както знаем, все още няма АТВ трасе координатор...

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                      КЕ ще има повече сили и помощници през 2009 защото на квотен принцип в нея всеки клуб ще има пропорционален брой делегати на състезателите и нещата ще се поосвежат
                      Дано привличането на повече хора даде повече "ръчички" за организацията и трасетата на АТВ да се правят от АТВ състезатели

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X