Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да кача видео в VBox?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да кача видео в VBox?

Здр.Искам да ви питам как става качването на видео в вбоха??? Имам регитрация , давам уплоуд почва да качва , качва го след това давам прегледай видеата и пише до 5 мин видеото е обработено след 5 мин давам пак на прегледай видеата , и вече няма видео.... някаква идея?

До: Качване на видео в вбох...

Проблема ти е или в размера на видеото,имаше някакво ограничение за размера,но ми се губи,другото е формата на видеото...мисля че формата трябва да е .avi.Това са причините,ако греша някой колега да ме допълни...
    [B]Honda 450R
    Kawasaki 450R -продава се!
    Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

До: Качване на видео в вбох...

Aми по-късно трябва да излезе.Тези 5 минути според мен са ориентировъчни.

Коментар

До: Как да кача видео в VBox?

първо да имаш регистрация там , след това фаила да е avi формат , и трео да имаш бърз интернет
        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
        Honda Shadow VLX 600 - 1999
        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
        Влади

Коментар

един път и на мен така ми стана и да ти кажа от 4-тия пат ми се качи

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
            първо да имаш регистрация там , след това фаила да е avi формат , и трео да имаш бърз интернет
            Позволени видео формати: avi, mpg, wmv, 3gp, flv и mp4
            Максимално допустим размер на видео файла: 100MB
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Хм, я дай адреса, който ти е дал за клипчето. Възможно е да е било кофти кодирано и да не е могла да го смели конвертиращата система. Трябва ми адреса, където пише "след няколко минути ще се качи".

Коментар

пфф вище ся ако го качвате с интернет иксплорер жинаги ще качва фаила но с 2 баита по малък което означава фаила е лагнат
                пробваи с FireFox Opera , thunderbird , и др броусери
                и Подчертавам че не секи път става така с програмата microsoft
                дано съм помогнал

Коментар

винаги качвам с интернет ехплолер доста качени клипове имам и много бързо се качват нямам никакъв проблем и с опера съм работил и с мозила но мисля че ехплолер-а е най добър !

Коментар

Тези 5 минути са ориентировачни.Като качиш клипа ако ти изпише нещо от сорта Мммммм Мерси значи клипа се е качил и до няколко "минути" ще бъде активен.излез и влез пак там и клипа ти ще е качен.Аз постоянно си качвам и нямам проблеми с нищо.Е виж ся .. ако е непозволен формат клипа няма да ти го качи Ама тоще го изпише
                    [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
                    [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от FreestyleR Преглед на мнение
                      Тези 5 минути са ориентировачни.Като качиш клипа ако ти изпише нещо от сорта Мммммм Мерси значи клипа се е качил и до няколко "минути" ще бъде активен.излез и влез пак там и клипа ти ще е качен.Аз постоянно си качвам и нямам проблеми с нищо.Е виж ся .. ако е непозволен формат клипа няма да ти го качи Ама тоще го изпише
                      Абе и тамса малко гадове... Като копи-пейстна някой клип от някъде, уж го качва, а после го няма в профила ми... но се показва в друг профил... Не че ме бърка, ама съм качвал клипове, които трудно се намират, по нета, а после трябва да ги търся пак и в заззкта
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X