Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо има малко учасници в мотокрос MX ATV.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо има малко учасници в мотокрос MX ATV.

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
    не че го подценявам напротив останах доста очарован и не съжалявам в избора си

но просто получавам някакви комплекси от масовия КФХ
    ма ти отива сузукито бе сашко
    гранд чероки лимитед 5.2 V8

Коментар

Стягаите се за другата година,защото от Търново се запалиха 5ма много откачени състезателя
      Очаква се да сме към 7-8 АТВта от Търново и още много други.Поне 20 трябва да се съберем.
      Надявам се да има и борба за генералното,защото тая година след третия кръг всичко беше ясно.

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
        Стягаите се за другата година,защото от Търново се запалиха 5ма много откачени състезателя
        Очаква се да сме към 7-8 АТВта от Търново и още много други.Поне 20 трябва да се съберем.
        Надявам се да има и борба за генералното,защото тая година след третия кръг всичко беше ясно.
        Има и двама от Габрово.Сериозни момчета,малко са финансово ниски обаче могат да се месят при батковците.

Коментар

у Горня Уряховица сме двма с кфх 700 и чакаме трети да се начуди какво ще си копува
          а относно кроса с атв ми е мерак но като чета какви документи тук плати там плати ,за хотел да спиш, че аз с тези пари и 20 на 100 да гори атв-то два дена каране по балкана и туй унуй.
          Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Много са факторите, но най-важните според мен:

* липса на средства Някой си копува машина и тя малко или много става за в гората за разходки. А за да тръгне да върви тази машинка и да се приземява на пистата, да е устойчива на виражите трябва да се сменят ужасно много неща по нея. Но не се знае дали тунинга който сме поръчали е удачен за нашите условия по крос пистите, и ако не е отново поръчваш т.е. на принципа проба-грешка...
            В резултат на което джоба още повече отънява, а и спонсори трудно се намират. В заключение по тази точка ще напиша както го е казал народа: С пръдня боя не става!

* липса на писти Аз примерно си живея в едно селце /на поста ми горе в дясно пише/ и около мен е истински планински пейзаж: пред къщата ми река, зад нея планина с гори и дерета, в посока към града полета и ниви-само за ендуро. А за да отида до Аксаково да направя една бърза тренировка и настройка на АТВ-то трябва да мина 100-и кусур км., а това значи джип, платформа, обяди, и един цял ден загубен и похарчени много средства /виж първа */ А един ден като бяхме на чалънд къп на Дълбок дол решихме със сина ми да отскочим да покара той на пистата в Троян. Минахме напряко и стигнахме там. Попитахме 2 чичковци дали сина ми може да опита да направи 1-2 обиколки. Отговора беше категорично НЕ. Щели сме да разровим пистата. Питах от кого зависи и отговора беше Богдан Николов лично е забранил... /да не влизам в подробностти/.

* липса на традиции От 2005 г. в нашето семейство има АТВ /работно/ и се използва само за разходки в гората. Е сега в гаража има и спортни ама до пролетта на 2007 г. не бях чувал за АТВ крос.

* липса на физическа издържливост 20 минути да караш станал от седалката с огромно натоварване за ръце и крака, не е като да си в гората, да спреш, да облекчиш малката си нужда, да запалиш цигара и да починеш. А дали можеш да го направиш на кроса пред публика

* въпрос на предпочитание за тип каране всички обичаме АТВ-тата, но това е много лично, защото за мен кроса е нещо еднообразно, красиво е да гледаш готините скокове, но мен ме кефи да покарам из гората, да подишам чист въздух без прах дори, да срещна неочаквани предизвикателства, паднали дървета, камъни, дерета и др. ендуро елементи, да мина по нов път, по който до сега не съм минавал, да спра на някоя кръчмичка с приятелите да пием по биричка, все неща които липсват в АТВ кроса.

Та така де и незабравяйте, че съм барбекю джипар все пак.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

догодина с нов мотор се надявам да се пусна пак

Коментар

Мотокроса е нещо невероятно!

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                  Мотокроса е нещо невероятно!
                  Въпрос на вкус казало котето и и си облизало д*то.
                  или
                  По вкус и по цвет товарищи неть!
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Защото кроса си е спорт. Иска подготовка на пилот и машина, иска ОТНОШЕНИЕ. Състезанията по ендуро (в България) са на аматьорско ниво и всички ходим там да се погоним из гората. Някои взимат по-насериозно нещата, но повечето си ходят на състезание в края на работната седмица и дават гас колкото им е кеф. Ако трябва спират да си починат даже. А някак не върви да се изтъпаниш пред всичката публика около късото трасе за МХ (а и пред другите състезатели с двуколесни) с машина каквато дойде, с някакви гуми и да се подвозваш. То и самото возене по такова трасе не е кеф. Там е за такива, които се палят по това какво показва часовника и искат да миинат по-бързо през тоя завой и да скочат по-далече на оня скок, да направят рулетката и т.н.
                    Колкото до това какво ще стане през 2009 с участниците... За съжаление имам горчив няколко годишен опит със зимното преброяване на състезателите по супермото. Преди сезона все броим тези които казват че ще карат и нещата изглеждат доста обещаващи. По 30 човека в клас... Зимата решетката е пълна. Ама на приказки. Напролет на старта пак 5 човека... Е сега се поразвиха нещата и има малко повече състезатели, ама пак не е както трябва. Мирише ми че и в АТV MX-а ще е така. Дано не съм прав. Но при всички положения и със сигурните ни "обичайни заподозрени" няма да се скучае. Интересен сезон 2009 се задава
                    К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Kalo Преглед на мнение
                      Състезанията са изключително интересни, а учасниците малко.
                      Досега не съм видял състезател от София.
                      E айде стига де... Как ще са малко от София ,аз познавам лично 3-4ма . Ако броя и себе си ставаме 5ма . А за това защо няма толкова много участници ,запитайте се тогава защо пък изобщо почти няма в СУПЕРМОТОТО . Предните коментари много добре са обеснили защо , СРЕДСТВАТА ...

Коментар

Кой са тия 5ма?
                        Става въпрос за клас МХ АТВ.

Коментар

Първоначално публикуван от Rijkoo Преглед на мнение
                          E айде стига де... Как ще са малко от София ,аз познавам лично 3-4ма . Ако броя и себе си ставаме 5ма.
                          Рижко, тука става въпрос за мотокрос с ATVта или по-ясно за нас ATVcross

Иначе Калин цели десетката.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                            Рижко, тука става въпрос за мотокрос с ATVта или по-ясно за нас ATVcross

Иначе Калин цели десетката.
                            Ууу,извинявам се много ,прочел съм погрешно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X