Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Днес какво ми се случи.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Днес какво ми се случи.....

Абе вие не можете да си го позволите това удоволствие,да караш POLARIS за това злорадствате.Две години карам спортно сега си взех и работно ,,,няма дертове...абе то май като не знаеш как да караш,,,вълната пречи
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
      Абе вие не можете да си го позволите това удоволствие,да караш POLARIS за това злорадствате.Две години карам спортно сега си взех и работно ,,,няма дертове...абе то май като не знаеш как да караш,,,вълната пречи
      Еее тука вече си прав. Несме толкова богати че да си позволим през едно каране в сервиза и по стругари и да чакаме разни части сумати време докато приятелите ни карат навънка - скъпичко излиза . Незнам дали проблема е в карането но след няма и година яко каране на такъв Аутлоу 500 като на аватара ти от него нищо не ставаше после го продадоха на ебати загубата че само някой да им го разкара от главата. Да не говорим че Поларис ги няма по подиумите вобще. Тебе като си те кефат си ги карай, но аз лично предпочитам марки които правят АТВ от 20 год не от 5.
      It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

........но аз лично предпочитам марки които правят АТВ от 20 год не от 5.
        недей така поларис са едни от първите които правят атв-та имат поне 20 годишна история
        а иначе първите който правят атв мисля че бяха Сузуки 82г.
        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Тука като чета става анти поларис яко. та мойто китайче не се чупи толкова.явно става въпрос за голям карък.или голамя дошманщина ха ха ха
          Запомнете това[IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic5673_1.gif[/IMG]На първата картинка пише"Когато всичко се прецаква...."На втората".....Помни,че винеги може да стане по-зле!!!

Коментар

Колегите малко са преовеличили,не се стряскаи толкова.

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
              И аз така мисля, доста трошлив го изкараха, а като гледам доста го карат по GNCC и QUADCROSS, така че наистина сте преувеличили нещата.
              [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                Маааааалко???А някои от колегите вече май са сменили "golf"-a с Polaris...ама не казват.Май им е харесал
                Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X