Обява

Свий
Няма добавени обяви.

FMF търг ebay

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• FMF търг ebay

Здравеите харесал съм един ауспух в ebay но нямам регистрация кои може да играе и да ми го вземе аз ще си го платя смисъл до цената пише Buy it now ето го ауспуха
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HMF-E...ayphotohosting
    06' Yamaha Raptor 700R
    08' BMW E92 335i

До: FMF търг ebay

А пита ли ги колко ще ти е шипинга до тук? Щото може и да е доста. Безплатен е само за щатите.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не е много, но под 25-30$ се съмнявам да падне, незнам колко тежи това. Мога да питам приятел, който ми купува от време на време от там неща. И да ти дам крайна цена, като единственото с плащането, но предполагам може и с банков превод, ще има още 20-30 лв такса, но ще си платиш ти и ще имаш документ за което... Най-лесното е с пай-пал, като най-доброто е, че ако продавачът се издъни в рамките на 40 дни, те ти връщат парите...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        ...Най-лесното е с пай-пал, като най-доброто е, че ако продавачът се издъни в рамките на 40 дни, те ти връщат парите...
        +много.

Карти VISA или MC се вадят вече лесно и навсякъде. А тепърва ще се пазарува все повече по този начин. Няма и такси за купувача, демек плащаш точно толкова, колкото е цената и шипинга. Нито стотинка повече. Всичко друго е дърво. Дебело и тежко.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да има и 1 недостатък/поне/, като пазаруваш от евро сметка стока в $ курсът е много неизгоден

Коментар

Е това не зависи ли от банката? Мойта е левова или доларова. Ще изискам извлечение и ще погленд каква е хавата при мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X