Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нещо повече за хонда trx450r,yamaha banshee rd350,suzuki ltz400

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• нещо повече за хонда trx450r,yamaha banshee rd350,suzuki ltz400

ако може ниакои да ми каже нещо повече за тези машини- хонда trx450r,yamaha banshee rd350 ili suzuki ltz400,защото аз съм савсем нов в тези неща но съм решил да си купя една от тиах,решил съм сериозно да каркам атв.ако мойе да ми кайете кое как е колко парички струват горе доло и могат ли да се регестрират.А и ако мойе съшто и за can am outlander 800 xt 2006g,как е като машина но не за работа а за развлвечение повече за разходки и то по пътищата,можели да се регистрира и наи вече колко струва че тиа маи наи много ми харесва.мерси предварително

До: нещо повече за хонда trx450r,yamaha banshee rd350,suzuki ltz400

Всичките машини на много хубави. Първите три са спортни с верига. Хонда ТРХ 450 е състезателния модел на хонда доста разпространен по състезанията в САЩ аз съм карал такава върви доста но не ми хареса окачването беше доста дървена. Отностно Баншито 350 мисля че има много да се говори легендарен модел който 20 г е с почти непроменен дизайн 2 цилиндъра 2тактов и до днес е едно от най-бързите атв но тъй като е 2тактов от миналата година вече не е в производство, така че според мен не е много добар избор щото ще видиш зор с резервните части а и плюс това както казах е на 20г и се пали с манивела няма ел.старт. и дори и лампички за горивото и температурата. Сузукито 400 е много добър модел с достатъчно сила да настига по големите атв-та. Карал съм неговия брат близнак КФХ 400 и бях впечатлен(сузукито и кавазакито са абсолютно едно към едно разликата е в цвета излизат от един и същи завод и дори на рамите на кавазакито пише сузуки).Та както казах много приятен модел малко твърд. ЗА бомбардера нищо незнам един приятел има такова и казва че върви много. Относно регистрацията като цяло доста трудно става особено при спортните така че мисля че с бомбардера ще имаш най-голям успех, но аз лично ако можех да регистрирам всичките не бих карал работно атв-то улицата.
    It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Can Am Outlander ще ти е най-подходящ според мен щом ще го позваш за разходкиУдобно атв,голямо и доста здраво.Един приятел има такова и го ползва също за разходки и каза че няма никакви проблмиНо изборът е лично твой
      [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

а относно цените някои ще можели да ме орентира как варвят в момента,и също савет какво атв бихте препорачали за начинаещ.мерси

Коментар

Зависи какъв начинаещ си. Ако това ти е първо атв но преди това си карал мотори няма да имаш проблем с никое. Размера и годините ти също са от значение. Ако преди това не си се качвал на нищо май и четрите ще са ти големи но най-лесно ще се справиш с бомбардера защото е автоматик. Останалите три са със скорости и съединител и освен това изискват и по сериозна подръжка като редовно змазване на веригата гресиране на окачването по бързо хабят накладки и т.н. Относно цените нови или стари те интересуват. И четрите се намират малко трудно на старо. ТРХ 450 най трудно ще се намери дори и нов и мисля че ще е около 16 000 лв нов и около 10 000 ползван. Банши ново неможе да се купи защото са извън производство но стари съм виждал по 5000 лв. Относно сузукито/кавазаки 400 и то трудно ще се намери за цените на ново незнам но ще е по малко от хондата втора ръка мисля че около 7000-8000 лв и по надолу в зависимост от година и т.н. При бомбардера нещата са сериозни чувал съм че цените на нов със всичките екстри стига 30 000 лв за втора ръка незнам дали вобще има но нещата пак са солени. Така че прецени опита и годините си реши кое по ти допада спортно или работно прецени си най вече и парите които си готов да дадеш и си реши. Разгледай и другите модели АТВ.
          It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X