Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Днес 29 Март Бояна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Днес 29 Март Бояна

Някой знае ли каква е случката днес на бояна пред резиденцията ... аз пристигнах малко сед инцидента. Един познат каза, че атв и пистов мотор са се блъснали.
    Нещата за моториста са трагични. R.I.P
    Животът е объдно кратък, трябва да се живее бързо .... бръм бърм...

До: Днес 29 Март Бояна

Доколкото разбрах момчето с пистовият мотор е починал на място...след удар във атв което правило обратен завой...момчето със шосейният мотор е карал бързо
    MG RACING

Коментар

Тъжна работа! Бог да го прости...
      LZ1GYY
      0898 436 956

Коментар

Работата наистина е тъжна. Аз бях там пристигнах сигурно 1-2 мин след катастрофата. Първото нещо което видях беше потрошен пистов по скоро "нейкид" мотор. Отидохме с един приятел и изключихме потрошения мотор от контакт да не пламне че имаше бензин и масло навсякаде, после го преместихме и покрихме разляното масло с клони. По надолу беше и потрошеното работно атв сузуки чийто собственик познавам. А посредата на правата лежеше и моториста който явно беше със сериозен удар в главата като съда по локвата кръв около него. Гледката не беше въобще приятна и последствията също.Моториста е карал на задна гума със голяма скорост а атв-то пред него прави обратен завой без да се огледа и двете се засичат. Моториста почива на място(лека му пръст) атв-то отхвърча и чупи крака на един от наблюдателите а шофиора на атв-то е със счупена ръка. Кой е виновния в случая незнам, знам само че има един който ще му се съсипе живота и един без живот. Както казах гледката не беше приятна жал ми е и за двамата особено за моториста. Още повече че след тоя случай незнам как ще гледат на четриколките мотористите на правата и въоще какво ще става там. А най-кофтито е че такива работи се случват постоянно, така че имайте го впредвид хора не играете балет , не тренирате футбол, а карате мотори и атв-та опасностите са големи и абсолютно реални.Чукайте на дърво.
        It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Наистина много трагична изтория...лека пръст на момчето с мотора...трябва да се мисли много преди човек да се качи на машината си ... опасно е... миналата седмица тук във Варна стана катастрофа с атв...незнам много подробности...знам,че го е карало момиче по околовръстния път и доколкото разбрах се блъска в кола...кой е виновният незнам...но момичето е в много тежко състояние! Дано за напред да не зачестяват тези злополуки...

Коментар

онзи ден и в Ботевград стана катастрофа...мотор и кола ,колата не сппряла на светофара и отнесла мотора сега моториста е в болница

Коментар

Малко късно видях темата тук. Загиналия моторист е мой близък приятел (СВЕТЛА МУ ПАМЕТ!).
              http://forum.moto-zone.bg/index.php/...79557.html#new

Изключително нелепа смърт, признавам и на мен ми мина мисъл като на ATV_RIDER какво ще си помислят за ATV-истите.... самамта аз карам и пистов мотор и ATV, старая се да съм разумна...
              Почиваи в мир АСКО!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X