Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НАИСТИНА В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ВСИЧКО !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НАИСТИНА В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ВСИЧКО !!!

Колеги, не можах да подмина тази глупост и ви публикувам "умозаключенията" на господин Доктора... Коментара оставам за вас, мисля да напиша отговор...дано го публикуват

До: НАИСТИНА В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ВСИЧКО !!!

хаха ... тия хора незнам вече от завист какво ще напишат ... но така е зависливи хора е имало викаги и винаги ще ги има

Коментар

Много филми гледа доктора...,,Ходиш си по пътеката и те гази АТВ''(не претендирам за точност на цитата)Смях!Малко офф топик..обърнете внимание на рекламата ниско долу...Дали не е свързана с докторите(напоследък)
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ми на докторчето явно му е милно и жално за времето когато тате или дедо го е возил по къра на каручката. Тез последните страници обикновено са доста жълти и ги пълнят с много плява.

Коментар

туй ми звучи кат някаква творба писана от човек бил в школа за пропаганда доста истински факти и малко истина насочени и предадени към читателя в конкретна посока с подтекст бийте атв-стите и не давайте на децата си да се качват на тези и други убици само не мога да разбера смисъла и къде му е изгодата от подобни проповеди
          не че не е написал доста истини който да ни накарат да се замислим
          Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Абе незнам ама това докторче остави, че не е наясно ами и поне да се аргументатира. Пише за най-различни трагични примери с превозни средства но нито един от тях не се отнася за атв-та, джетове...някои от фактите които споменава да не казвам, че с тях слага всички под един нож...а и атв-то мотор... няма нищо общо нито като управление нито като поведение на пътя! Вярно сходни двигатели, но само това! Някои модели които могат да се регистрират се карат с кат.Б!!! Но...той бил попитал познат от КАТ и трябва да имаш "най-малко кат.А"-нищо, че тя няма много общо с останалите категории...незнам до каква степен е запознат този служител, но информацията му явно не е съвсем вярна! Като знам колко неинформирани такива катаджии има по страната! Някои хора от този форум знаят в пъти повече информация която научаваме от тук, а не от "компетентните" служители на КАТ, а именно от където би трябвало да научим всичко по-тези въпроси което ни интересува! Просто човекът писал тази статия не е знаел за какво точно пише според мен...както и да е...толкова "големи" думи и подкани...а никаква обосновка! Както каза и колегата по-горе...може би и завист незнам...

Коментар

А четохте ли във вчерашният брой:

Дете отвлече друго дете за да му препродаде АТВто за 2000лв.....
              пак цяла страница

Коментар

А леле.... Вози се на трамвай седмица и ме гледай как минавам отстрани на задни гуми с 100 с много децибели не със спортен ауспух ми направо без, тап пенсер пробит. Немаш ли си друга работа нали си доктор ходи да спасяваш некой. Ама и вие сте едни дето като отида в пирогов със нещо счупено и седат и си пиат кафенце и си лафат мене ръката ми прилича на акордион и така докато не благоволят да ме гипсират и то накриво. Или пък някой други дето без да ги почерпиш отказват да те оправат. Да не говорим за хирурзите дето имаше един гост на Слави дето му бяха забравили хирургически инструмент в тялото. Как мое да забравиш инструмент в тялото на човек и после мен да наричаш УБИЕЦ бе. Но не някой хора просто са заядливи завистливи или имат нужда да мрънкат за нещо като някое бабе. Като един тука съсед дето дошал да ми се кара че съм му бил дигал шум и то с неква тояга и заплахи. Ох как изяде един Alpinestar T6 после. Така ,че слагайте Pro circuit-а и Yoshimura и пълна газ, нестига че постоянно се разправяме с полоция и власти с техните овъртания за регистрация и кое сме имали право, нестига, че плащаме ебати митата и ДДС за да може да караме пък и сега и някой си дето през живота си не се е качвал на поече от москвич камули мотор или атв и сигурно незнае кво е моторна шейна ма пише за нея щял да ми недоволства и да ме нарича убиец
                It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Ейй това съм го изтървал.... ако може да се намери статията от някъде да погледнем да еидим за какво става дума...ах какви търговци се завормят а?

Коментар

Абе тия няма, няма и се изкаже някои. Както винаги и тук има подтекст. Човека е ловджия, мисля че маи това е проблема! Минали сме някои път а то се случва често и сме изгонили дивеча които маи си го и няма!? Само в последните изречения има смисъл и логика, през цялото време пише щуротии. Аман наистина от такива разбирачи.
                    Тоя маи наистина не е в час! Аз лично не съм чул да има, а и дано да няма смъртен случай с ATV. Да, има контузии с ATV, джетове и др. такива но те са много по малко от колкото с коли и шосеини мотори.

Коментар

не намирам нищо смешно в публикацията;и не одобрявам карането по плаж със хора

Коментар

Първоначално публикуван от ceco Lj Преглед на мнение
                        не намирам нищо смешно в публикацията;и не одобрявам карането по плаж със хора
                        Публикацията си е супер смешна, като автора си ! Същото е ако аз бях написал статия за анестезиолозите и хирурзите без да имам медицинско образование А за плажа си прав, но аз цяло лято във Варна не срещнах "бясно препускащи" АТВ-та по плажа...

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                          Публикацията си е супер смешна, като автора си !
                          Публикацията хич не е смешна. Непрекъснато се намират хора, които да градят популярност, на базата отричане на нещо. Спмнете си Йошка Фишер, немски министър от " движението на зелените ". Направи кариера от лъжи и забрани по повод околна среда. А ГЛУПАЦИТЕ, КРАЙ НЯМАТ ! И вярват на всяка негативна простотия.
                          Трябва да увеличим усилията за популяризиране и разясняване на мотоспортовете сред природата, докато не са се пръкнали пишман екозащитниците.
                          Дайте да мислим и да полуляризираме , някакви акции за почистване от пластмасови отпадъци например, така и така го правим. Също и спасителни екипи, които да са в помощ на общините при бедствия.
                          Иначе , ще ни затворят планините, заради " Бабички камикадзе " дето се хвърлят под машината, като се насметат.
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Определено смъртен случай има у нас... при това на добър АТВист (Буховската дружина). Доколкото знам оставил жена и дете сираче след себе си.
                            Твърдо съм против карането по плажа сред хората, но какво против имат карането по улиците с номер или сред гората не знам. Все едно с Туарег не можеш да убиеш себе си и приятели...та точно АТВ-то е анатема за дока.
                            Q7 S-line- 279 hp, 600Nm Steinbauer P-Box
                            ATV Can-Am Outlander 800 EFI MAX XT - /Precision Damper/DuroRoad Wheels&RIMs/HFM Performance + HMF Optimizer/K&N Air/
                            Suzuki GSR600A

Коментар

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение
                              А леле.... Вози се на трамвай седмица и ме гледай как минавам отстрани на задни гуми с 100 с много децибели не със спортен ауспух ми направо без, тап пенсер пробит. Немаш ли си друга работа нали си доктор ходи да спасяваш некой. Ама и вие сте едни дето като отида в пирогов със нещо счупено и седат и си пиат кафенце и си лафат мене ръката ми прилича на акордион и така докато не благоволят да ме гипсират и то накриво. Или пък някой други дето без да ги почерпиш отказват да те оправат. Да не говорим за хирурзите дето имаше един гост на Слави дето му бяха забравили хирургически инструмент в тялото. Как мое да забравиш инструмент в тялото на човек и после мен да наричаш УБИЕЦ бе. Но не някой хора просто са заядливи завистливи или имат нужда да мрънкат за нещо като някое бабе. Като един тука съсед дето дошал да ми се кара че съм му бил дигал шум и то с неква тояга и заплахи. Ох как изяде един Alpinestar T6 после. Така ,че слагайте Pro circuit-а и Yoshimura и пълна газ, нестига че постоянно се разправяме с полоция и власти с техните овъртания за регистрация и кое сме имали право, нестига, че плащаме ебати митата и ДДС за да може да караме пък и сега и някой си дето през живота си не се е качвал на поече от москвич камули мотор или атв и сигурно незнае кво е моторна шейна ма пише за нея щял да ми недоволства и да ме нарича убиец
                              Колега, след време ще мислиш по малко по-друг начин. На спортните ауспуси, или изобщо без ауспуси, както и карането на задна гума със 100км, както и вдигането на шум по всяко време на денонощието, мястото е на определените за това места. В бяла държава отдавна да те бяха спукали от глоби, ако не и затворили.

Нямам против да се кара всичко, но си има норми, дето трябва да се спазват.

А иначе статията е неправилна. В смисъл че много хора си купуват такива возила, а изобщо не са наясно с техниката на каране и рисковете. Резултата в нашия квартал всяка година е един и същ: 2-3 месеца бръмчат като откачени по всяко време денонощно, после някой се пребива зверски, пишат го по вестниците, и нещата се укротват. Така е поне от 5-6 години насам.

Истината е че на един подготвен човек, знаещ за какво става въпрос, имащ поне малко акъл в главата си, изобщо не му дреме за рисковете, защото е наясно с тях и знае как да се справя в критични ситуации.

Дали са по опасни от нормалните коли? Еми да, ама какво от това? Аз знам че са по опасни, но ако ми е кеф, ще си купя.

Неграмотни дрънканици, колкото да си напълнят вестника!

И последно: За "докторите" и "ловците" изобщоп не мисля че трабва да отваряме дума, защото ще стане страшно.

Пресен пример: "Доктор" си измисли заболяване, и съответното лечение на жена ми. Вече втори път. При което тя отиде за второ мнение. Няма нищо! Ама съвсем нищо. Евала "докторе"! Между другото същия баламосва и сестра ми, и сестрата на жена ми. Е, вече е с 3 пациента по-малко със сигурност. А това е само капка в морето....
                              Последно редактирано от sparkybg; 21-02-08, 10:34.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X