Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какво е атв за вас?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: какво е атв за вас?

Няма какво да си приказваме като се озовеш в гората и целия път е абсолютно твой,никой не може нищо да ти кажа и най-вече няма ченговци(вече съм с 1 акт ама това е отделен въпрос) ,тогава идва ред на адреналина...просто който е карал само той може да си представи какво е чувството като се качиш на така наречения "quad"
    [B]Honda 450R
    Kawasaki 450R -продава се!
    Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

ами адреналина и удоволствието от сивото ежедневие и стоенето в къщи,също така интереса на всеки един да разбере възможностите си

Коментар

Разпускане от училището, забравяне на проблемите, тръпка и не на последно място начин на живот. Когато някой/някоя ме нервира, паля си АТВ-то и ходя на близко имам си едно местенце. Седя и се наслаждавам на гледката. Карането с приятели е друг въпрос де .
        '05 Suzuki RM 250

Коментар

Няма по-добро нещо от това да си запалиш АТВ-то да си сложиш каската и да тръгнеш на някъде .... където и да е ... ей това му викам аз свобода ... пътища колко щеш ... за мен най-голямата тръпка е минаването на различни технични места заравянето в кал , каране на задни и най-свещенната дума - ДРИФТА ! има 2 типа дрифт - първия този който се ползва по състезания (няма да обяснявам) и втория - този който се ползва в гората ... ей това е то ...
          Няма кал - Няма кеф !!!
          Suzuki Samurai LJ410 1984
          Suzuki LTZ400 2008
          Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Вече е начин на живот за някои хора... (включително и за мен)
            [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
              Вече е начин на живот за някои хора... (включително и за мен)
              и за мен е така

Коментар

Джипове, мотори и АТВ-та за мен са си начин да разпуснеш и да се разходиш из природата, за да видиш колко са красиви планините (и не само те) на България. Без значение какво си избереш - удоволствието е неповторимо.

Отделен въпрос е, че АТВ-то ми с страст и съм много запален на тази тема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X