Обява

Свий

Няма добавени обяви.

ДИСПЛЕЙ НА GPS

Свий

X
- 

До: ДИСПЛЕЙ НА GPS
А как точно го счупи...Първоначално публикуван от gosho75 Преглед на мнение
КОЛЕГИ СЧУПИХ СИ ДИСПЛЕЯLZ1RED
Коментар
 - 

вземай нов че ремонта ще ти излезе златен имам два такива в къщи със строшени дисплеи и антени пазя им кутиите ако следващия път мина метър и строша само кутия иначе равносметката при мене е 3 броя Гармин 60цсх само за тая година последния четвъртия детето ми изгриза няколко копчета и явно е на кадем щото е жив и здрав 4-5 месеца а и стойките също дават много фира, проблема е че дисплея и чипа сърф3 са едно цяло и са около 2/3 от цената му като новСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
 - 

София,
бул. "Васил Левски" 80А
Телефони:
02 / 980 4004
02 / 986 4518
02 / 989 6255
За GPS потребители нашите координати са:
42°41`20.9"
023°19`49.5"
Това е мястото в София,ама колегите ти казаха с кой да се чуеш първо...Събин.

Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
 - 

Сигурен ли си в това?Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениепроблема е че дисплея и чипа сърф3 са едно цяло и са около 2/3 от цената му като новК. Кулев
Коментар
 - 

ами аз не съм експерт ама последния като го носих на Събин така ми обясниха момчетата в магазина или ако и двете съм ги сбангьосал на куп и нещо не съм ги разбралПървоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнениеСигурен ли си в това?Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар