Нейскам да ти давам празни надежди , но нещо ми се върти из главата че тези 60ки бяха със сменяем панел и ако си счупул само горния не е голяма болка за умиране
Обикновенно се чупи или дисплея или платката
Трябва да търсиш някой със здрав дисплей.
И аз минах по този път но извадих късмет бат Жас ми даде здрав дисплей
Иначе дисплея е 50% от цената на ГПСа - втора ръка
а нов....-по добре си смени машинката с нова
Два пъти си чупя пластмасите на ГПС-а /и все на Бухово/ и Събин ми е спасението. Слага ти нова кутийка и всичко е 6. А и ми се струва че ще ти излезе "по-тънко" от колкото в Геотрейд /лично мнение/.
вземай нов че ремонта ще ти излезе златен имам два такива в къщи със строшени дисплеи и антени пазя им кутиите ако следващия път мина метър и строша само кутия иначе равносметката при мене е 3 броя Гармин 60цсх само за тая година последния четвъртия детето ми изгриза няколко копчета и явно е на кадем щото е жив и здрав 4-5 месеца а и стойките също дават много фира, проблема е че дисплея и чипа сърф3 са едно цяло и са около 2/3 от цената му като нов
За GPS потребители нашите координати са: 42°41`20.9"
023°19`49.5"
Това е мястото в София,ама колегите ти казаха с кой да се чуеш първо...Събин.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
ами аз не съм експерт ама последния като го носих на Събин така ми обясниха момчетата в магазина или ако и двете съм ги сбангьосал на куп и нещо не съм ги разбрал
Коментар