Здравейте, господа бъдещи колеги
. Четох много противоречиви мнения из нета, та реших да попитам тук за по-сигурно. Утре ще ходя да си купувам едно атв китайче Shineray xy 250stxe с регистрация в друга област и искам да си го пре-регистрирам тука в бургаско. Разбрах, че за прехвърляне на мпс до 350куб. не е нужна нотариална заверка, а един прост договор за покупко-продажба, но при мен този договор оказа не толкова прост, защото не знам как да впиша АТВ-то, като леко четириколесно МПС, като мотоциклет или не знам и аз? Другото, което е собственика след като е закупил атв-то са му го докарали направо с куриер, а той живее в някакво село и даже не е ходил до общината да го впише в данъчното, та другия ми въпрос е: Достатъчни ли са големият и малкият талон + договора за пре-регистрацията или ще трябва да се предостави и квитанция за платен данък от предишният собственик?
Ако може да вхърлите едно око и на изготвения образец на договора, да се изкажете дали става или не

Ако може да вхърлите едно око и на изготвения образец на договора, да се изкажете дали става или не
Коментар