Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание с АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Състезание с АТВ

Състезанието ще се проведе в края на месеца в с.Герман(софийско) на пистата,която се намира по пътя за Германският манастир.
    Тъй като ще има награден фонд(купи и т.н),таксата ще е 30-50лв.

Всеки желаещ:
    ***да запише името си
    ***да остави телефон за връзка
    ***да даде информация за кубатурата

Моля информацията да се пише тук в темата,или ми изпращайте ЛС(лични съобщения).

Дано има интерес.

До: Състезание с АТВ

Първоначално публикуван от ***VIP_LADDY*** Преглед на мнение
    ...Дано има интерес.
    Интерес има, но може ли малко повече информация!?

Коментар

Да, ако може повече инфо. Списание OFF-road BG традиционно помага като медиен партньор на оф-роуд спорта. Ако искате помощ от нас свържете се се мен на 02 962 7142 - Христомир Николов.

Коментар

С толкова инфо ще има точно нула участници.
        Може и да е шега, или някво проучване.

Аааа май се светнах
        Ще има състезание по Автомотокрос и покрай тях и АТВ

Коментар

Краси не е шегичка, просто дамата за първи път се опитва да организира подобно мероприятие, явно още няма опит. Ще се опитам да разясня, до колкото съм в час. Идеята за състезание с АТВ-та на писта я има отдавна и всеки път като ходя на автокрос организаторите ми предлагат да се събираме и да караме между маншовете за шоу, аз всеки път им казвам да направят някаква малко по-сериозна организация и ще има шоу, до сега нищо сериозно не са предложили.
          С VIP_LADDY се познаваме от един нов форум за бъгита, тя е племенница на Димитър Димитров, които е име в автокроса и организатор на кръга от шампионата в Герман. Първоначално идеята беше да се спретне аматьорско състезание с АТВ-та след края на автокроса, но нямаше достатъчно желаещи. Преди няколко дни я питах как върви организацията и мацката спомена нещо, че времето се развалило или нещо такова. Обяснил съм и, че времето най-малко ни притеснява и виждам, че веднага е подела наново организацията.
          Това с таксата за участие и разните награди не ме кефи много, предпочитам да се съберем повече народ, да се разделим по класове и възраст и след това на който му се кара да кара, останалите се отдаваме на аплодисменти за каращите, ядене, пиене и сладки приказки и така всички са доволни (нещо напоследък само ядене и пиене ми е в главата). И така стига глупости искаме ли състезание или не искаме, казвайте си мнението и да се организираме.

Коментар

Не трябва да съвпада с втори кръг от балканското по ендуро който ще се проведе седмица или две след Шумен,още не е много ясно

Коментар

Аз съм от с.Герман и мога да кажа че не е лъжа знам.Всяка година на тази писта се провежда бъги шампионата и всяка година е именно в с.Геман.Аз още преди вереме бях чул че ще има но незнам кога

Коментар

е това си е супер идея,да има пистово състезание за атв-та,аз бих учасвал с удоволствие,мен това ме влече повече

Коментар

Ето какво казва Димитър Димитров по отношение на таксите :" A отностно таксата,трябва да има някаква. Време измерването струва 300лв. Директното изльчване по телевизията,1000лв.Линейка160лв. Затова се забавяме,за да привършат мероприатията,и да договаряме други цени.Аз се казвам Димитър Димитров,и съм организатора на авто-кроса в Герман от 21г. сьм сьстезател, карам в клас до 4000см3 И сам много добре запознат с регламента..."

Спокойно ще дадем информацията,доста преди самото състезание.

Коментар

аз съм ЗА макар и да участвам с "китаец" (стига да е възможно участието с такива машини) важното е купон да става

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X