Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с китаец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с китаец

Здравейте, имам проблем с атв-то
    доста време го запалвах на бутане защото не ми зареждаше акумолатора, това го оправих
    започна да ми губи сила при подаване на гас дори и спираше да работи, измих карба след това се оправи и най-накрая когато му вкарам скорост не върви усеща се мощност но не тръгва на задна върви едва-едва някой ако може да ми каже от какво е и как да си го оправя ще съм много благодарен, мен ме съмнява че е от съединителя то е само с една скорост напред и една назад...

От: Проблеми с китаец

Ако си го прегрял много и накрая си го оставил да истива може да се прецака така беше с мойто 1 вото с 2рото съединителя ми се изтърка и много бавно вървеше , после се давеше все едно пробвай да изчистиш филтъра или да смениш маслото

Коментар

Да наистина го прегрях около 8 км не му върнах газта и след онази вечер започнаха проблемите а и друго тъй като не намерих хубаво 4 тактово масло му купих масло което карат мотофрезите... първия ден нямаше проблем,,, Благодаря ще сменя всички филтри ще му сменя и маслото а някакъв съвет за съдинител? Като разгледам в нета ми показва някакви центрубежни и др. някакъв съвет?

Коментар

И аз правя в момента едно китайче на клиенти, болката е същата, която описваш. Ние имаме проблеми със съединителя, има едни пружини, които са омекнали и докато не набере високи обороти не иска да тръгне. А на задна веднага потегля. Успех!
        0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Та като каза пружини се сетих че докато исках да сменя маслото отворих друг болт който е до картера той е с една пружина има ли нещо общо?

Коментар

Здравейте , скоро взех едно китайче 250цц с повреда някаква , момчето от което го купих ми каза че скоростите са се изггубили , влизат но мотора нетрагвал . От какво може да е , съмняваме че е от съединителя , каза че го е карал с някакво измислено масло , та който имам някакво обеснение ще му бъда благодарен да го сподели .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X