Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗИМ 4Х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗИМ 4Х4

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
    Много се кефя на тези Зимове,но за съжаление са много скъпи,но пък са и дефицит.Може ли снимчици?
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01741.jpg
Прегледи:1
Размер:317.8 КБ
ID:5077777

Коментар

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
      Много се кефя на тези Зимове,но за съжаление са много скъпи,но пък са и дефицит.Може ли снимчици?
      Е колко пък толко са скъпи тия Зимове .

Коментар

Здравеите а намиратли се гуми за тоя зим

Коментар

Здравейте, интересувам се от косачката на това животно. Някой косил ли е, става ли, може ли да коси, нокой продава ли косачка, или от каде си купя?

Коментар

търся да купя такъв зим 1200-1300лв но да е с пълен инвентар,
            Благодаря!!!!!
            Бъдете здрави

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Костадинов Преглед на мнение
              Колега имам такова руско недуразомение,дно време имах и ръководство обаче нещо се затри ,та там нямаше кой знае какво.От опит мога да ти кажа че си е голяма тегоба,взимахме го ново от Русе в момента е на 4000км та откакто го имаме има някакъв проблем със съединителя и няма оправия.Като разход около 8-9 като се кара само по черни пътища.Иначе с тоя инвертар дето го има не може да се работи.Та ако нещо те интересува питай каквото знам ще помагам.Аиде поздрави
              Да изкарам темата от прахта та да те питам съединителя отделно ли е или към двигателя и оставили ли са скоростите от ИЖ-а или скоростите са съвсем отделно след веригата

Коментар

Първоначално публикуван от ltivanov Преглед на мнение
                Да изкарам темата от прахта та да те питам съединителя отделно ли е или към двигателя и оставили ли са скоростите от ИЖ-а или скоростите са съвсем отделно след веригата
                Скоростите са си към двигателя,демек чисто ИЖ-ови.Отделно има бързи бавни и блокож,ама там как стоят нещата незнам.

Коментар

Е тоя ижовя съединител издържа ли на този голям товар па даже и с плуг отзад

Коментар

Абе не ме питай,постоянно си има некакви проблеми с него.

Коментар

Добре ме подсети за съединителя,та да попитам притежателите на такава техника имат ли проблеми с него.

Коментар

Хайде колеги давайте мнения за съединителя на ЗИМ-а

Коментар

Първоначално публикуван от ltivanov Преглед на мнение
                          Хайде колеги давайте мнения за съединителя на ЗИМ-а
                          Що не вземеш да смениш мотора, ами се знимаваш с това недоразумение? Баси мотора. И гори като жигули. От 3 години имам ЗИМ и не съм го пипнал. Само го местя насам натам. И няма да го пипна докато не му сменя мотора. Ама за сега нема кинти.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Това е страшна машина,един комшия си я има от абе от много време и е много доволен от нея.Анякои знае ли каква му е цената на този звяр.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Цената е относително нещо.Гледах някаде тука един колега търсеше да купи и предлагаше 1200 ако не се лъжа.Но мисля че беше с целия инвертар.Та за тази цена и надолу все ще се намери.

Коментар

то инвентара за какво му е - да ореш с него е по-скъпо отколкото да си викнеш трактор... съединителя никъв го няма...
                                А като му закачиш ремаркето при малко зор се изправя на задни гуми...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X