Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С каква категория се управлява ATV?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С каква категория се управлява ATV?

Порових доста във форума и по точно раздел ATV изчетох доста за проблемите с регистрацията на тези машини обаче не достигнах до отговор на въпроса ми-С каква категория може да се управлява ATV и има ли значение колко кубика ще е?
    Благодаря предварително за отговорите.
    КТМ 400 EXC

До: С каква категория се управлява ATV?

Кара се с Б категория. Може и с Б1.

Коментар

А като не е регистрирано? Трябва ли категория!
      Как стои от гледна точка на законите в Бг?
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        А като не е регистрирано? Трябва ли категория!
        Как стои от гледна точка на законите в Бг?
        Ами като не е регистрирано ако те спрат ти пишат акт за управление на нерегистрирано атв. Можеш да си го караш в гората и без регистрация и без категория! Там никой не може нищо да ти каже! Законите в бг са доста неясни. И смея да твърдя че в закона за движение по пътищата никъде не е обърнато внимание на атв-тата. Затова всички органи на реда са некомпетентни по въпроса. Попринцип моето е регистрирано като четириколесно пс. И го карам с Б категория(може и с Б1).

Коментар

Моето (част от партида от 20-тина) е регистрирано като мотопед - уж 50 кубика - М; има регистрирани като колесни трактори - т.е. Ткт книжка;
          а в закона си ги има като категория МПС - L7 мисля беше, т.е. редно е с B1 книжка, ама на кого му пука (идиотите в КАТ имам предвид) ... доскоро нямаше начин за регистрация в София, сега чувам имало пробив ...
          Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

в магазина на АЕОН на окр. болница ми казаха, че може да се регистрира в КАТ- дават сертификат и т.н. Кат. В.
            Това дето не искаха да ги регистрират си е поредния българизъм - за кат-аджиите е добре дошло да се движат по улиците колкото се може повече "нередовни", но платежоспособни "клиенти"...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

добре твоето казваш че е регистрирано М катетория колко кубика е аз имам 2 100 кубикови дали ще мине номера

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X