Трябват ми разни части във връзка с това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=184678
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Морга за АТВ-та. Има ли някъде?
Свий
X
-
Морга за АТВ-та. Има ли някъде?
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Тагове: Няма
-
От: Морга за АТВ-та. Има ли някъде.?
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеТрябват ми разни части във връзка с това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=184678"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеТрябва ти БОЙ, Жорка!??? Нали знаеш защо бащите купуват на синовете си играчките, които те не са успели да получат навремето
???
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Благодаря, но си ми далече. От утре почвам търсенето из София...
Разни морги за мотори, тва, онова.....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Пич, със спирачка от АТВ се вкарваш в ебаси филма. Има куп достъпни, ЕВТИНИи ефективни решения. Със сигурност и з боклуците в двора ти ще намериш
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеПич, със спирачка от АТВ се вкарваш в ебаси филма. Има куп достъпни, ЕВТИНИи ефективни решения. Със сигурност и з боклуците в двора ти ще намериш
Във вторник ще ти зънна, да се видим и да ти обясня.!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
От: Морга за АТВ-та. Има ли някъде?
Заваряваш едно за друго две Балканчета. Те си имат и контра и спирачка, че даже и задвижване (се е мускулна сила).
Това само за идея - оттам насетне импровизация. Ако дойдеш с това на събора, може да си помисля и да дойда и аз"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениеПисах ти в другата тема.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар