Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Грешка при смяна на масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Грешка при смяна на масло

Здравейте,днес си сменях маслото на атв-то(shineray xy 250 st9c-автоматик,с предна и задна) ,всичко както си му е реда,но освен пробката на картера на двигателя,развих и още два други болта , и от там също изтече масло,ама някакво с по светъл цвят и по рядко.Предполагам че е нещо при скоростите (макар че е автоматик)може и да бъркам,някой има ли представа какво съм източил и от къде се долива?
    Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 14-05-14, 18:07. Причина: Правопис - не е лошо да работиш през часовете по БЕЛ

От: Грешка при смяна на масло

Оправи правописа.

Коментар

[QUOTE=bones;250304,...че да се Е.а в майстора,ще почерпя [/QUOTE]
      Като за начало правописа е повече от добър. А след това признание ще ти помогнат знаещи . Не пречи да напишеш от къде си .

Коментар

Извинявам се, но пиша от телефон, а иначе съм от Видин.
        Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 14-05-14, 18:05. Причина: Използвам българският език и правилата за пунктуация!

Коментар

Първоначално публикуван от bones Преглед на мнение
          ...че да се Е.а в майстора....
          Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
          .... А след това признание ще ти помогнат знаещи ... .
          Нещо двусмислено се получи с помощта , ама карай .

Иначе ще препоръчам на колегата освен консултация със знаещи , да си намери и едно ръководство за техническа експлоатация на АТВ-то , в което е описано къде какво и как се сменя.
          Щото очевидно обича да пипа сам , та следващия път по погрешка да не откачи кормилото примерно
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Колега качи една снимка да видим откъде си ги отвъртял,според мен трябва да си завиеш болтовете,да налееш масло и да кажеш как е .Може би да си източил маслото на скоростната кутия,но не съм сигурен.

Коментар

Предполагам че е маслото на скоростната кутия,ама не знам от къде да го долея,трябва да обръщам атв -то с главата на долу май.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X