Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda TRX 300EX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda TRX 300EX

здравейте имам проблем....паднах иси изкривих задната оснакакъв съвет ако може...ида попитам намерих задна ос от TRX 450 ще стане ли блягодаря предварително

От: Honda TRX 300EX

Задна ос от 450 няма да стане. Трябва да си вземеш за конкретния модел, в бг. ще ти е скъпичка по добре виш от вън да си я поръчаш има ги и втора ръка. Смени направо и лагерите така или иначе ще се занимаваш да ти е всичко наред аз имах такава и лагерите са и евтини някъде около 60/70лв. бяха ако не се лъжа защото са стандартен размер. За една ямаха поръчвахме задна ос от вън и тук стъпи на 700лв оборудвана а в представителството ни обадиха няква ненормална цена така че не си заслужаваше да е от тук. Сега друг е въпроса дали няма някъв побългарен варянт който аз лично не бих правил но ти ще си прецениш провери първо. Успех;-)

Коментар

Ако диаметрите на осите са еднакви не виждам причина да не станат. Иначе в интернет ги гледам по около 150$ + някакви пари за доставка идват на около 300-350лв
      Последно редактирано от bascho; 11-04-14, 21:59.

Коментар

Много ли е крива, снимка може ли да качиш?
        Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 12-04-14, 19:16.

Коментар

Ако не е много крива има вариант да се изправи.Пробвай нищо не губиш,виждал съм на Раптор крива ос и след изправяне над година няма все още проблеми.
          SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X