Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инвестиция в АТВ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Инвестиция в АТВ?

Здравейте, колеги. В момента не съм в България, но обмислям връщане. Поради което искам да се занимавам с нещо и да се опитам да инвестирам във нещо, което е интересно, вълнуващо и надявам се печелившо. Реших, че този форум е най-удачното място да си задам въпроса. Да си призная, нов съм във форума и за това ако повтрарям някои въпроси и подобни теми се извинявам предварително.
    От скоро в главата ми е инвестиция в няколко АТВ-та (5-6 до 10 на брой) и отдаването им под наем в последствие. Някой може ли да ми помогне как стоят нещата от нормативна гледна точка, какви документи се изискват, какви разрешителни и т.н.
    Обмислям два варианта за действие и все още не мога да се насоча към нито един контретно:
    1. Отдаване под наем като атракция към някой парк, хотел, вила или други подходящи места където има подобни атракции. Съответно ще може да се наемат за определено време - половин час, един, два, ден. Като цените да включват цената за водача, бонета, каски, тениски, бензин, очила, протектори, застраховки и т.н.
    2. Организиране и включване в разходки с OFF-Road ентусиасти. Като при този вариант цената ще включва цялата разходка и бензин и при желание и допълнително заплащане екипировка. Съответно цените ще са по-ниски от първия вариант.Но все пак ще искам някакъв документ за самоличност или нещо подобно при злополука или повреда.
    При втория вариант ми се струва, че не е задължително да има чак толкова много разрешителни и документации, но нямам представа все пак как стоят нещата от тази гледна точка и за това пак ще помоля някой ако има представа и се занимава с подобна дейност да каже.
    Може ли да кажете според вас, кой вариант би бил по успешен. Също така някой ако има опит и може да даде съвети ще съм благодарен.
    Поздрави.

От: Инвестицяи в АТВ

Здравей колега, прочети тази тема- http://www.offroad-bulgaria.com/show...=178373&page=5
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Ако се отдават АТВ под наем, според мен, е задължително да има и направено затворено трасе (за да има контрол)... И въпреки това, ако инвестираш в скъпи АТВта, не вярвам да излезеш на печалба... Масово хората нямат пари, а тези които имат, са стиснати и биха си купили собствено АТВ (въпреки, че ще им излезе по-скъпо)
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        Ако се отдават АТВ под наем, според мен, е задължително да има и направено затворено трасе (за да има контрол)... И въпреки това, ако инвестираш в скъпи АТВта, не вярвам да излезеш на печалба... Масово хората нямат пари, а тези които имат, са стиснати и биха си купили собствено АТВ (въпреки, че ще им излезе по-скъпо)
        Колега само не мога да разбера защо ти излиза по скъпо след като си купиш атв можеш да си го караш където искаш и няма да се съобразяваш със самата машина ще си я караш както ти харесва а тези под наем задължително има човек от този които ти го дава под наем или караш в затворено трасе което е тъпо а на колегата които пита да инвестира в такъв вид бизнес мога само да му препоръчам да се разрови из нета има едно момче от пловдив което продава атв-та и също така и отдава под наем най добре е да се свърже с него и да го разпита или да се срещнат както се разберат

Коментар

От: Инвестиция в АТВ?

Здравейте отново, прочетох почти цялата тема и установих, че въпреки забраната всички продължават да карат в гората и почерните пътища. А както виждам има и други хора които си правят разходки, така че мисля че това не би трябвало да е някакъв проблем.
          Относно контрола.. според мен и в двата случая има контрол. В единия случай ще има някой от който да се наемат, а в другия може аз да съм там или някой друго оторизиран за да може да ги дава под наем по време на разходките.
          Можете ли да ми дадете някакви контакти на това момче от Пловдив?
          Някакви други мнения ?
          Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 29-03-14, 18:14. Причина: правопис

Коментар

Първоначално публикуван от ATV- Преглед на мнение
            Здравейте отново, прочетох почти цялата тема и установих, че въпреки забраната всички продължават да карат в гората и почерните пътища. А както виждам има и други хора които си правят разходки, така че мисля че това не би трябвало да е някакъв проблем.
            Относно контрола.. според мен и в двата случая има контрол. В единия случай ще има някой от който да се наемат, а в другия може аз да съм там или някой друго оторизиран за да може да ги дава под наем по време на разходките.
            Можете ли да ми дадете някакви контакти на това момче от Пловдив?
            Някакви други мнения ?

Здравейте, момчето което дава атвта под наем в Пловдив има профил тук. Казва се Борис - kerkelov. Можете да се свържете с него чрез лично съобщение.
            Относно забраната, от няколко години наблюдавам как се вдига шум в началото на сезона и после всичко си е по старому.
            Успех в начинанието!
            Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Забрана няма и скоро няма да има, това поне проверих там откъдето зависи да има такова нещо, естествено в природните паркове е забранено и е желателно да не го правите по принцип.
              Grand Vitara 2.5 V6 кармазъ с доста подъл теглич.

Коментар

Благодаря, колеги!
                Ще се опитам да се свържа с това момче да видим той какво ще каже по въпроса и какви идеи и съвети ще ми даде и дали има смисъл или няма. Ще ви информирам ако реша да предприема нещо по сериозно, защото всичко все още е в сферата на идеите и премислям вариантите. В интерес на истината някой би ли се възползвал от такова предложение със съответните разумни цени? Благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X