Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще стане, ако...?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ще стане, ако...?

Здравейте..знам, че не е много..уместна темата, но просто ми е интересно...
    имам АТВ shineray xy250cc..
    въпроса ми е какво ще стане, ако просто навия масура до край и не го пусна ?
    Ще се счупи ли нещо, ще блокира ли или нищо няма да му стане ?
    Извинявам се за глупавия въпрос, но не се сетих кой да попитам, а е хубаво човек да знае

От: Какво ще стане, ако...?

Зависи с каква мощност разполага. Може и да паднеш по гръб и да си обелиш коленете!
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Я, че откога са с масур тия АТВ-та?

Коментар

Аз предлагам да се въведе някакъв входен тест за право за писане във Форума!
        Така няма да има теми:кви гуми да си купя,имам една камара немъчени пари къв жип да си купя-ше хода много у гората и ша карам с 200 по магистралата и т.н.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Ами 250цц е атв-то... имам предвид на свободна...
          А mihov_1969 какво лошо, че съм попитал.... не може да се знае нещо просто така, без да се пита, нали ?

Коментар

На мен ми е интересно пък, ако натисна ръчката на спирачката до края дали ще спра?! Оф нямаше кого да питам, а едно време като карах колело не се сетих да го пробвам - моля за помощ..
            Мен темата ми прилича на майтап.
            Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

При какви условия искаш да дадеш сичкото газ?
              1.При неутрал
              2.На ход
              3.При неработещ двигател
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                Аз предлагам да се въведе някакъв входен тест за право за писане във Форума!
                Така няма да има теми:кви гуми да си купя,имам една камара немъчени пари къв жип да си купя-ше хода много у гората и ша карам с 200 по магистралата и т.н.
                +1 .То се задръсти форума от безмислени теми,Ти му прайш забележка то продължава да цвъка.Аз кат са замисля само от днеска мога да пусна три.;Счупи ми се вк-кранче тип мини-проблем' , ;Колата на Тати сдуха гарнитура-Помагайте' ,;Имобилайзера ми прави бела-някви идеи;.Пълна лудница

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  При какви условия искаш да дадеш сичкото газ?
                  1.При неутрал
                  2.На ход
                  3.При неработещ двигател
                  На неутрална..

Коментар

На мене ми се чини, че някой от модераторите се базика от време на време и сетне тайничко се подхилва, кат' гледа как се вързваме. Ще ми се да вярвам в това, а не в другото.
                    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Първоначално публикуван от fahity Преглед на мнение
                      Ами 250цц е атв-то... имам предвид на свободна...
                      А mihov_1969 какво лошо, че съм попитал.... не може да се знае нещо просто така, без да се пита, нали ?
                      Може ,може!
                      Ако си технически грамотен!няма да задаваш такива въпроси.
                      Впрочем на въпроса ти-съветвам те да не го правиш.И това важи за всички двигатели.
                      Сега доволен ли си.
                      И вярно тъп е въпроса.
                      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Аз мога да ти кажа какво ще се случи: Ще се случи същото като с тази тема

- Повечето двигатели (особено на пистарките) имат разни ограничители (основно на запалването), които режат ентусиасти като теб. На по-сложните машини дори са дълбоко перверзни: първо прекъсват лекичко, после по-здраво, накрая направо те бият през капачките и почти ти гасят двигателя.

- Твоят точно двигател надали ще има подобни системи. Тоест -вероятно ще има нещо елементарно, колкото да те подсети.

- Като започнеш експериманта си:

- Двигателят ще работи.

- Ще те информира за нежеланието си да върши това което го караш да върши с различни признаци, които ти предвидливо ще прескочиш.

- Пак ще работи.

- И пак.

- И пак.

- Ще почнат да се обаждат разни гласове по двигателя. Които или ще чуеш, или няма да чуеш.

- Двигателят ще спре.

- В най-добрия случай при двигател с въздушно охлаждане спирането ще е от прегряване, което пък ще се дели на два варианта - прегряване без видими последствия (като охлади ще заработи както преди, или поне така ще ти се струва), или с последствия.

- В другите случаи ще се радваш на богата палитра възможни повреди: клапани, разпределителна верига, и каквото още се сетиш.

- Ако си късметлия и ако китаеца си е оставил ръцете - може и някоя пластмаска по-така в близост до топлите местенца да прокапе в изблик на одобрение към процедурата която си подхванал.

Успех в начинанието, дръж ни в течение. Но в нова тема, тя вероятно ще в раздел "Поправки".
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X