здр колеги доскоро никакви проблеми,но онзи ден ме предаде в гората...беше изгорял бушона под седалката (30 А -зелен) смених го и всичко си заработи нормално,но закратко.След малко бушона пак изгоря и пребрах машината в гаража.Някои има ли идея от каде може да е проблема или дали ви се е случвало подобно нещо...Мерси
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гори бушона на Kawasaki kfx 700 от какво ?
Свий
X
-
От: Гори бушона на Kawasaki kfx 700 от какво ?
Първоначално публикуван от drive_man Преглед на мнениездр колеги доскоро никакви проблеми,но онзи ден ме предаде в гората...беше изгорял бушона под седалката (30 А -зелен) смених го и всичко си заработи нормално,но закратко.След малко бушона пак изгоря и пребрах машината в гаража.Някои има ли идея от каде може да е проблема или дали ви се е случвало подобно нещо...Мерси
-
имам и още един въпрос някой ако е наясно да сподели.Значи светеше ми лампата за ремака и лампата за температурата,мислех че като изгася лампата за ремака ще загасне и другата за темп.(така ми каза предния собственик) но нестана така.изгасна ремака а другата продалжава да свети.От какво може да е ,все пак е важно тази индикация да работи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от drive_man Преглед на мнениеимам и още един въпрос някой ако е наясно да сподели.Значи светеше ми лампата за ремака и лампата за температурата,мислех че като изгася лампата за ремака ще загасне и другата за темп.(така ми каза предния собственик) но нестана така.изгасна ремака а другата продалжава да свети.От какво може да е ,все пак е важно тази индикация да работи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар