Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карате ли АТВ през зимните месеци?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Карате ли АТВ през зимните месеци?

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
    Хаха шегаджия. Теглиш аматьорите! Профитата незатъват а и да затънат си имат лебедки.
    Абе криво ти е да си признаеш че ти се кара спортно!
    На Самоков втория ден,май тебе минах в кълта и те дърпаха А къде ти беше лебетката

Коментар

Зимата е супер за атв малко по опасно от излитане ама А какво стана със състезанието ,че трябмваше да тръгвам Ники ти какво направи пъря ден
      [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
        На Самоков втория ден,май тебе минах в кълта и те дърпаха А къде ти беше лебетката
        Ехееее, Остави бях го загазил доста... мани, мани. добре че беше Анжело от нашия клуб та съдейства. По закона на Мърфи предния ден свалих лебедката за да си кача демпфера пък и самата лебедка нещо се повреди. И нали ме видя, бях откачил.
        Впрочем много съм очарован и съм много благодарен на бащати които спря за да ми помогне, въпреки че неможа да направи нищо. Но жеста беше .... без думи. Уважавам такива неща.

А иначе после си взех реванш с тебе.

Коментар

за лебетката разбрахме за демпфера нищо не казваш
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            за лебетката разбрахме за демпфера нищо не казваш
            Ами кво да ти кажа като ме спаси на няколко пъти от падания и можех да завартя още 1-обиколка. И нямах омора след състезанието.

Коментар

През Зимата е истината

Коментар

Всъщност последните дето караха на Пампорово по пистите ги заключиха с белезници.

Коментар

А защо са ги заключили с белезници?И на мен ми е хрумвала тази идея да го кача на пампорово и след като спрат лифтовете с по едно въже да дърпам братми на горе по пистите

Коментар

Е човек значи сме двама и аз май тази година няма да карам сноуборд селото ми е близко до пампорово и тази седмица бях там,но неможах да си взема атв-то тааа С джипа се качихме на връх Перелик(май така се казваше) и там (уж) ще се правят нови писти щото има сняг до май месец.Та открихме един път от пампорово през гората до Стойките.Така ,че едва ли ще се наврът полицайте само и само да ме хванат.Пък и аз мисля след като спрат лифтовете,че да зема да згазя някой заблуден германец и.....

Коментар

Кара се АТВ през зимата нашето работно съм го пробвал на 40 см. мокър и неутъпкан сняг /по дълбок миналата зима на намерих/ и върви супер с оригиналните гуми-тракторна шарка. Е сега вече са изтъркани и тази зима не знам как ще е. Сина ми вече има малко спортно и не сме го тествали на сняг, няма добри гуми, няма и вериги, така че може и да пропуснем зимата, ако е снежна.
                      Последно редактирано от s_s1; 23-10-07, 14:00.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За зимна моторна шейна е прекалено малък сезона а и тези вериги не мисля ,че могат да се карат само по сняг

Коментар

Първоначално публикуван от The saint
                          ...Има ли някой който да си е купил от веригите (като на булдозерите )Track sysytem и да сподели две думи дали е готино. Не е ли по добре да се купи за тия пари моторна шейна?
                          Няма такъв кеф като track веригите. Миналата зима си взехме за KFX700 монтирахме ги и газ. Лудост... върви навсякаде въпреки че отпред не му сложихме ски а го оставихме с гумите - които потъват в преспите и забират сняг които те спира. Качвали сме се по доста стръмна ски писта 2-ма човека на ATV-то и един го теглим с въже.Върви с 30-40км. нагоре. Наистина е голям кеф.
                          Иначе с хубави гуми пак се кара , но при дълбок сняг овисваш.
                          За моторна шеина... хммм. Не бих сменил ATV 4х4 с трак вериги с каквато и да е шеина.

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                            значи за всяко атв прябва конкретен монтажен кит които е около 700$ в US а имаче цената на вериги от по скъпите с монтажен кит и малко чакане за транспорт /контейнер/ излизат около 4800$
                            http://www.powersportrider.com/cgi-bin/zcatjpg

на 302 страница в атв каталога за 2008
                            Като гледам снимките на траковете в каталога, май не са само за сняг? Или за твърд терен са тези най-скъпите - Хеви Дюти?
                            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Еи сега нагледно да ви покажа за какво става дума.
                              В четвъртък реших да изляза да пробвам. В ниското нямаше сняг и карах по асфалт което не се оказа никакъв проблем. Не си бях взел GPS да засеча с колко км. се движех но ми се струваше не по малко от 60км. Малко по кофти е по каменистите пътеки защото доста друса, гумите са доста голяма амортизация. Обаче като доиде голямия сняг вървеше като по асфалт. На места имаше над 40см. сняг и нямах никакви проблеми даже в изкачвания. Ако не сте виждали KFX700 да тегли закъсъл KVF650 4х4 тук ще видите. Има и няколко клипчета но по късно:

Коментар

Ето и клипчетата:
                                http://www.youtube.com/watch?v=KThRvrqUiWo
                                http://www.youtube.com/watch?v=nyNd722anBI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X