Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Поларис

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Въпрос за Поларис

    Здравейте, мой приятел наскоро се сдоби с въпросната машина. След обслужването(масло, филтър и накладки) се оказа че спирачката която е от дясно на кормилото ( и която според нас е и за предните и за задните)? , та въпросната спирачка взе да хваща много леко. Та въпроса ми е нормално ли е това или нещо не е наред.
    И още една подробност машината си има още една ръчка на кормилото за предните спирачки и един педал от дясно за задните спирачки. Като след смяната на накладките предните и задните си спират добре.
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
    MITSUBISHI SHOGUN 3.5 V6 AUTO
    0896736775 Любо

  • #2
    От: Въпрос за Поларис

    Значи за какъв модел става на въпрос? Принципно тази на крака е за задните спирачки, от дясната страна на кормилото (като седнеш на него, поне при мен) е предна, а другата е задна. В задната част между задната гума и пластмасите (при мен е от лявата ми страна, отново като си седнал) има 2 ключета или незнам как да ги нарека, които са за натягането на крачната и задната спирачка на кормилото. Пробвайте от там да я натегнете малко. Нямам никакъв опит с поларис затова незнам дали ще е така при вас

    Коментар


    • #3
      От: Въпрос за Поларис

      Обезвъздушете спирачната система.

      Коментар


      • #4
        От: Въпрос за Поларис

        Първо кажи модела, въпреки че явно става дума за работно и второ какво значи "хваща много леко", че не спира ли? Ако сте сменяли накладките има малък период в който се разработват, същото е и с нов диск. Ако не е от това и лостчето омеква, значи има въздух в системата и трябва да се обезвъздуши, ако и това не е проблема може да сте омаслили накладките или диска, тогава нови наклдки и хубаво изчистен диск.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X