Обява

Свий
Няма добавени обяви.

здравейте колеги вече съм собственик на yamaha raptor 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• здравейте колеги вече съм собственик на yamaha raptor 660

преди 20 дни си взех рапторa и съм доста очарован имаше малко кусури като бендикс и други но ги смених и сега е супер та въпроса ми е дали да си карам с 9 цоловите отзад или да мина на 10

От: здравейте колеги вече съм собственик на yamaha raptor 660

Честито много да те радва, но защо да минаваш на 10?

Коментар

Честито, много безаварийни километри в горите и полята... Ако се притесняваш за клиренса на атв-то, може да сложиш по-високи гуми, тъй като фабрично Раптор 660 излиза малко тясно(между гумите пространството) с по високите гуми, ще е по нестабилно. Аз този проблем го реших с монтирането на втулки на болтовете за джантите на главините.... Не фланци, а удължителни втулки на болтовете... Струват в пъти по малко, по леки са и се държат добре в смисъл за здравината...

Коментар

Честито , аз до колкото знам това са им проблемите на 660 бендикс и другото е проблем със скоростите, 9 цола си е напълно нормално ,ако ти трябва височина си вземи по-високи гуми. Иначе намаляваш стабилноста в завой то и така си е високо рапторчето.

Коментар

Простете моето незнание, но съм се навил да взимам и аз раптор 660 и ми е интересно какви проблеми бих имал с него, и колко би струвало разрешаването им. Също ми е интересно какъв разход правят (знам, че е относително, но горе долу).
          Ники Петков

Коментар

Първоначално публикуван от nikonti Преглед на мнение
            Простете моето незнание, но съм се навил да взимам и аз раптор 660 и ми е интересно какви проблеми бих имал с него, и колко би струвало разрешаването им. Също ми е интересно какъв разход правят (знам, че е относително, но горе долу).
            Разхода е относителен според мен колкото повече подаваш гаЗ толкова повече гълТа приятна машинка е!
            eat my dust

Коментар

Първоначално публикуван от nikonti Преглед на мнение
              Просто не си взимай, това е един от най-проблемните модели. По-добре 700. Разхода на 700 знм че е около 6-7 л/100км

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X