Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Можете ли да карате АТВ на странични гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Можете ли да карате АТВ на странични гуми

Епа вече и аз се научих
    06' Yamaha Raptor 700R
    08' BMW E92 335i

Коментар

И аз мога вече. Зор видях

Коментар

И аз мого ама не много и само в кръг
        [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

Вчера цял ден карахме с децата на една поляна и понеже никога не е имало толкова време да се пробва човек на разни пезенвеклъци и си викам днеска ще покажа на децата как се пада нагледно та да си знаят, не съм вярвал че е толкова лесно за един ден тренировки мога да изкарам бая за мойте стандарти 150-200м. но много ми падат батериите явно не мога да си се отпусна като хората и се измарям бързо а колегата пък хвана кантара на задни малко кофти че цялото това занятие мина пред погледа на децата и те почнаха да се мъчат веднага да копират та съвета ми е НЕ ПРЕД ДЕЦА ЧЕ Е СТРАШЕН АВТОГОЛ
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ами да, те са като сухи гъби-попиват всичко което видят или чуят. Аз пък моя веднага ще му покажа как се прави и ще го науча на всички номера дето знам, а те са доста. Пък по натам да се оправя сам. Аз съм на принципа - по добре аз да му покажа отколкото да се крие и да го прави, защото определено ще му е по трудно и опасно. А и съм го оборудвал със всички защити които са възможни, като малка костенурка е.
            Пацо рано или късно ще започнат да ги правят номерата, по добре им покажете как се прави и как да се предпазват.

Коментар

ами следващия етап е на 2 гуми с една ръка като този бивш съзтезател, вижте го на снимката.
              Прикачени файлове
              born to be wild
              Кольо Ковачев

Коментар

Първоначално публикуван от 678 Преглед на мнение
                ами следващия етап е на 2 гуми с една ръка като този бивш съзтезател, вижте го на снимката.
                Ето го същото и от мен.

И още едно трикче

И колегата Гошимото(Георги)
                It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Някой може ли да каже техниката за подкарване на странични???Аз го мога само ако се завъртя в кръг и не винаги става...
                  Горе главата, дори и да е празна!!

Коментар

Незнам аз лично за първи път като видях как карат на странични гуми ми се стори невъзможно да го направя ,но след малко тренировки видях че не много страшно .Сега мога да искарам до кадето стига пътя ,даже се поитвам и на една гума ама малко ме мъчи за сега

Коментар

Е добре, как го подкара???

Коментар

подкарва се много лесно на мене лично ми е по лесно на десните гуми но мога без проблем и на левите ....заставаш прав на атв-то засилваш се не много обаче и правиш чупка с кормилото дясно-лявои и АТВ-то застава на дясните си гуми първоначално ще е за по 1-2метра сигурно поне при мене беше така но постепенно ще се научиш да го закрепваш и управляваш в желаната от теб посока
                        p.p желателно е с по меки гуми да си 0.3-0.4
                        KFX 700
                        MEBELIX ATV-TEAM
                        0878114344

Коментар

Първоначално публикуван от Timoto Преглед на мнение
                          подкарва се много лесно на мене лично ми е по лесно на десните гуми но мога без проблем и на левите ....заставаш прав на атв-то засилваш се не много обаче и правиш чупка с кормилото дясно-лявои и АТВ-то застава на дясните си гуми първоначално ще е за по 1-2метра сигурно поне при мене беше така но постепенно ще се научиш да го закрепваш и управляваш в желаната от теб посока
                          p.p желателно е с по меки гуми да си 0.3-0.4
                          И аз по този начин се научих само внимавай с чупката че по някой път може да те исхвърли ,поне мене се опита на няколко пъти ама аз нему се дадаох.

Коментар

А аз си седя прав без някакви движения или пак нещо не разбирам?

Коментар

Аз почнах да се уча в кръг. Първо бях мн смешен щото ме беше страх че се обърна обаче сега мога прав, седнал, на 1та спрепенка на другата даже с 2ма мога и с съм спирал с 2ма на 2гуми и пак съм тръгвал на 2 тогава почти загасна атв-то. Сега се уча на предни назад с 4х4 и изкарвам около 1-2 метра и почва прекъсвача, а нямам оверриде
                              Калин Величков

Коментар

оставям снимките да говорят това е на сестра ми атв-то доста трудно се кара с това късо междуосие
                                Прикачени файлове
                                [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X