Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремарке теглено от АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремарке теглено от АТВ

Здравейте !
    Съвсем ненадейно ни дойде с баща ми идеята да си направим мини ремарке за атв-то - колкото да изхвърлим боклука или просто ако тръгнем някъде с повече багаж да го използваме. Размерите естествено ще са по-малки от на атв-то - да кажем ширина 1 метър и 1.20 дължина. Та въпросът ми е трябва ли да се регистрира ?!?
    Ще се движи по пътя и според закона трябва да има, обаче има ремаркета за мотори, които не се регистрират, а са на същия принцип. Или ако не са регистрирани на ремаркетата им слагат номер като на теглещия мотор .

В интернет, а и в закона не намерих нищо за тях, освен някоя друга тема в някой форум без отговор, така че всяка информация би ми била полезна !

Поздрави !

От: Ремарке теглено от АТВ

Колега имаш ли някво тур.ремарке с регистрация?
    Ако имаш слагаш му регистрацията на ремаркето на атвто и караш.

Коментар

Ами и за този вариант се сетихме, но лекооо... е нелогично и неестествено ( не се сетих за по-подходяща дума ) на ремарке метър на метър да има номер като за голямо ремарке. Най-малкото ще изглежда супер смешно задната страна на ремаркето да е широка метър, а номера да заема голяма част от него. Полицайте дали няма да се усетят, усъмнят и да предприемат нещо ? За това чакам да се изкажат колеги с подобни осъществени или бъдещи проекти .

ПП: в този форум но различен раздел намерих тема с въпрос като моя, но там нямаше отговор.

Коментар

Погледнете първата снимка на тази обява (...а и не само първата):

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EC%E0%F0%EA%E5
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Тази тема я видях, но и тя не ми даде точен отговор. С номера е и са различни ( може би последователни ), но не са български и точно това имах в напредвид в закона не видях нищо отностно тези ремаркета. Ще си позволя да дам линк и към друг форум,с тема със същият въпрос. Ако разгледате цялата тема ще намерите и тази снимки като линкове. Линк1 Линк2 (пускам ги за ваше улеснение). Тук вече са български мотори, а ремаркетата са без регистрация .

Коментар

В закона ремаркетата са разделени до 750кг и над 750кг. Твоето попада в туристическите ремаркета до 750кг. Всяко МПС и теглените от него композиции се регистрират!
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Явно по закона ще се водим и ще търсим регистрация !

Поздрави !

Коментар

Здравей, за регистрация не мога да ти помогна, но ако е възможно като/ако почнете да правите ремаркето да пуснеш някое чертежче или евевтуално някоя друга снимка!

Коментар

Аз имах идея за едно малко ремаркенце за атв-то, с което да изхвърлям окосената трева. Но засега не съм го подхванал още. Вместо да я издърпвам нагоре по склона я бутвам надолу - засега
                  VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Според мен една такава количка - мини ремаркенце ще е доста полезна и ще има за какво да се ползва. За сега е просто идея, но се надявам да се осъществи. Ако я направим ще кача описание и снимков материал !

Коментар

Тъй и тъй ще правиш ремарке и ще се занимаваш с регистрации - по-добре си направи направо голямо! Играта ще е същата, цената - мааалко по-висока, но ползата - много повече. Направи го така, че да можеш да си качваш АТВ-то вътре!

Коментар

Ами аз такова ремарке имам ! Това ремарке ще е просто за губене на време да го кажем . Целта е да по-малко и по-леко с цел примерно ако тръгна на някъде с него да си кача багажа там. А за регистрацията - не бих тръгнал да регистрирам такова малко ремарке при положение, че ще го ползвам 3-4 пъти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X