Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ATV под наем ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ATV под наем ?

Интересува ме дали знаете да има някъде да организират АТВ разходки под наем ? Демек вдигаме се примерно 10 души, плащаме си на място, метаме се всеки на едно АТВ, и тръгваме след водач професионалист на разходка. Тоест водача си е от организацията, не един от нас.

Малко пофирмен тим-бийлдинг в калта е идеята зад това запитване.
    VW Touareg V10, 5000cc

Re: ATV под наем ?

За 10 души е малко сложно. Най-вероятно няма да намерите оферта за такова преживяване. Повечето от вас имат ли представа що е то ATV и дали са се качвали на нещо подобно? Ако искаш дай малко повече инфо- колко човека сте точно, мъже/жени, възраст, имат ли всички поне елементарна физическа подготовка и ще измислим нещо интересно.
    Присъствал съм на много комични за участниците (за мен и за техниката трагични) ситуации покрай подобни мероприятия и знам, че и най-малката подробност при организацията е от значение. Ако информацията за екипа е конфиденциална например: счетоводителката тежи колкото трите секретарки или едната секретарка е свръхестествена блондинка и има гръдна обиколка 115см не защото обича боза, пиши на лични или звънни на 0887993436.

Коментар

Няма такава секретарка дето пък И секретарка да е

Аз съм карал веднъж за 2 часа преди няколко години на същия тип разходка, мисля с това изчерпвам опита на целия екип в това отношение. Като цяло за да се избегнат комични/трагични ситуации е добре разходката да е доста лека. Нещо по полегато, не съвсем равно разбира се, но не екстреми.

Важното е да стане купон.

Ще ти звънна днес през деня по някое време

Мерси
      ++
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Съветвам те да намериш друго забавление за тимбилдинга доста трудно ще намериш дори по една каска за 10 човека а и човек които за първи път с качва на атв трябва много леко и за предпочитане по асвалт да покара,за да не се окаже накрая че цялата фирма сте потрошени и няма кои да работи
        Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

лятото около нос емине съм виждал подобни походи , за секретарките.....не знам.
          а джипо не е ли вече гръчов

Коментар

месля че в троян .в хотел троян плаза дават атв та под наем

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
              Интересува ме дали знаете да има някъде да организират АТВ разходки под наем ? Демек вдигаме се примерно 10 души, плащаме си на място, метаме се всеки на едно АТВ, и тръгваме след водач професионалист на разходка. Тоест водача си е от организацията, не един от нас.

Малко пофирмен тим-бийлдинг в калта е идеята зад това запитване.
              Абе дай да ги качваме в Туарезите/тамън 10 човека и си става Туарег тим-бийлдинг./при мен обаче секретарките при теб счетоводителката-дето била колкото 3 секретарки че ти е по мощен джипа/
              VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Коментар

Ти остави това, ела към София на някоя разходка, той и Влади333 имал 2-ма познати с Туарези - викаме ги и тях и тук старите офроудери ще се видят в чудо

Аве в тази връзка аз тази неделя мисля да ходя на събора на БМВ дето е на пистата до Пловдив, посока Хисаря. Айде да се видим ?

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...045#post155045
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Щом твоите 2 часа изчерпват целия опит с ATV на групата по-скоро ще се получи пародия на тимбилдинг. Аз предлагам да организираме мероприятието на пистата, с ATV-тата ще побръмчите колкото всеки да усвои някои елементарни техники на шофиране, а после ще спретнеме състезание с бъгита в стил шампион на шампионите където ще можете да покажете майстортво и скорост. Така всички ще карат всеки според възможностите си и няма да има сърдити и ощетени, а и пистата позволява по-лесно да се спазват мерките за безопасност, което е най важното във всеки моторен спорт. На пистата има и организация за заключителната част на мероприятието , така че предполагам всички ще са доволни.

Коментар

Екстра, звучи интересно. Пиши едно л.с. да уточним детайли и да не занимаваме всички.
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

На лични не мога да пиша, дава ми че нямам право или нещо подобно. Ти кажи колко точно човека сте и има ли някой над 120 кг. или някой под 18г. и ще ти предложа точна схема за мероприятието.

Коментар

До: ATV под наем ?

Някои има ли ново инфо за това от Къде може да се Вземе АТВ или Мотор под Наем

Коментар

за колко човека става дума?
                          ако е за един може да се измисли нещо

Коментар

Един приятел дава чисто нови атвета за ден или повече. Взимаш го и го караш кадето си искаш, само трябва да имаш Б категория. Атеветата са 500 куб. 4х4 с лебедка. До колкото знам са американски. За повече инфо по добре званнете на него 0889233683

Коментар

аз съм от трявна и имам 3 атв-та за под наем който иска да заповяда условията на място едно150 второ200 трето 400 говорим за кубатура двете със скорости а едното автомат заповядайте в ТРЯВНА тел.0889951871

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X