Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какви ръкавици сте?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С какви ръкавици сте?

Много ми е интересно кои с какви ръкавици кара и от коя е марката от която е най-доволен.Почнах с progrip - държаха известно време, карах с acerbis и те се скъсаха, карах с o`neal (някво менте) те за нищо не ставаха.Следващите бяха msnr, те пък са супер тънки.В момента съм с shift от който съм много доволен ,но ми се скъса едната.Та сега се чудя каква марка да си взема.Някакви предложения?

От: С какви ръкавици сте?

И аз сменях няколко марки.За сега най-доволен съм от Ufo Plast изкараха ме близо 3 години.Следващите ще са пак от същата марка....
    SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Каква цена?И от къде ги взимаш?Да взема и аз да си взема едни

Коментар

Еми от порядъка на 70-80 лв. от Стара Загора ги закупих а мястото по-добре на лично...
        SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

От година карам с ръкавици Thor Core,никаде нямат скъсано и са много удобни.Поръчахме и едни FOX Type-O,сега ги чакаме да дойдат и ще ги видим как са.
          Kawasaki KX250F

Коментар

За мен,най-добрия екип,като качество,здравина и дизайн е Thor.
            Тази година ще карам със Scott и се надявам също да е толкова добър.

Коментар

С много съм карал и съм стигнал до извода че най-добрите са евтините които сменяш често с нови, просто така като ги сменяш и не те е яд, че си дал 100 тина лв, също така да са с по-малко проветрения, защото проветриви ръкавици с кал не сасъвместими, а и това им е слабото място. Последно си взех TSG от байkцентър доста здрави и стабилни за 30лв, предишните SCOTT за 80 лв идържаха по-малко. Ако караш с един чифт повече от сезон, значи не караш достатъчно

Коментар

Явно на мен са ми изчекнати ръцете нещо, повече от 3-4 месеца не мога да изкарам със едни и обикновенно ми се късат десните първо и сега имам сигурно 20 леви ръкавици некой да има същия проблем със левите да си правим бартери. Сега сериозно най-удобните и здрави ръкавици които съм имал са на Дайнезе но става въпрос за летни, за зимни още не съм открил правилните ръкавици. Ето това са, само на мойте разцветката е друга и са около 50-60лв.

п.п. Но пък най-калпавите според мен са на Прогрип, преди време заради пустото Кавазаки си вземах такива зелени и за 3-4 карания, се късаха и разшиваха на взевъзможни места.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dainese-motodon-lady-14910_0.jpg
Прегледи:1
Размер:26.8 КБ
ID:5266820
                Последно редактирано от Tpunep; 08-04-11, 21:47.
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Трипер, пусни обява - все ще се намери някой колега, ако не от този форум - от някой друг, с две леви ръце за твоите ръкавици!
                  Сори за спама!
                  VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Аз имам два чифта ацербис и кавазаки и от двата съм доволен но кавазакито ми е по удобно, и като че ли е и по здраво.

Коментар

За мен не е важно колко са здрави а колко са удобни едни ръкавици. За 6 години съм опитал всички марки и бих казал че всички ми харесват. Стига обаче ръкавиците да са тънки и плътни по ръката без да пристисква никъде. Карал съм с многопластови ръкавици и неможех да се оттърва от мазоли. Също някои от тях ми протъркваха кокалчетата. От 2 години карам с тънки(еднопластови) без предпочитание за марки и съм супер доволен, проблем е че се късат по често, но пък струват 2 пъти по малко!

Коментар

Аз карам с ProBiker незнам какви се водят добра или кофти марка ама на мен са ми доста удобни ,имат и пластмасови протектори по кокалчетата да предпазват и са доста евтини 25 лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X